MEDIA

Μπέτυ Μαγγίρα: Φέτος έζησα την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή

Μπέτυ Μαγγίρα: Φέτος έζησα την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή
Η Μπέτυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει
ΑΝΤ1

Η Μπέτυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

Για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη ως παρουσιάστρια και τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί φέτος αναφέρθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά η Μπέτυ Μαγγίρα παραδέχθηκε ότι «το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στο πρωινό, γιατί είμαι σε ένα χωράφι με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει συμβεί σε πρωινή ζώνη! Το δύσκολο ήταν ότι η επικαιρότητα είχε κακές ειδήσεις. Αν και η εκπομπή μας είναι άκρως ψυχαγωγική, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στην επικαιρότητα, αυτό με έχει δυσκολέψει. Ξαφνικά πρέπει με έναν τρόπο να είμαι σαν δημοσιογράφος. Πρέπει να μπω στο κλίμα έστω για λίγο. Το πρωινό είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Καταρχάς δεν σε παίρνει να είσαι κακόκεφος. Έχω και εγώ ανάγκη να περάσω καλά».

Η Μπέτυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε, επίσης, ότι φέτος βίωσε και την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της καριέρας του καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της. «Πιο άσχημη στιγμή από αυτή που βίωσα φέτος, δεν υπάρχει. Έχασα τη μητέρα μου, βγήκα στην έναρξη και βούρκωσα αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω, στο σπίτι μου. Ξέρουν οι άνθρωποι ότι πέρασα δύσκολα, δεν πήγα τρεις μέρες στη δουλειά. Αλλά εντάξει… Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν επέστρεψα μετά την κηδεία στην εκπομπή».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, τέλος, και σε άλλες άβολες στιγμές του τηλεοπτικού «αέρα» όταν κλήθηκε να διαχειριστεί καλεσμένους που αποδείχθηκαν «σφίγγες». «Τώρα για άβολη στιγμή ίσως δύο καλεσμένοι, που δεν μιλούσαν καθόλου. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν έλεγε τίποτα. Δηλαδή ρωτούσες κι απαντούσε με ερώτηση. Το πήγαινες από εδώ, το πήγαινες από εκεί αλλά δεν. Μαθαίνεις από αυτά. Αισθάνεσαι αμήχανα εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και ζωντανό. Άσε δεν τελειώνει ο χρόνος» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκίνηση on air - Τα δάκρυα για τον πατέρα της (vid)