MEDIA

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Πασίγνωστη ηθοποιός θα βάλει «φωτιά» στην υπόθεση (video)

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Πασίγνωστη ηθοποιός θα βάλει «φωτιά» στην υπόθεση (video)
Νέα ανατροπή στην υπόθεση
Glomex

Νέα ανατροπή στην υπόθεση: Γνωστή ηθοποιός που είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον Παπαγιάννη βάζει «φωτιά»

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα συναντηθούν τους επόμενους μήνες στα δικαστήρια, ώστε να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση.

Το πρωί της Τετάρτης 16/2, η Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε, επίσης, ότι ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης θα βρίσκεται μία γυναίκα, πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση, καθώς ήταν παλιό θύμα του Μάνου Παπαγιάννη.

Η πολύ γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε παλιότερη συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Η ηθοποιός έπαιζε και στην παράσταση «Πετάει, πετάει» που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Κατέθεσε υπέρ της Σοφίας Παυλίδου

Η κάμερα του «Πρωινού» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση και εκείνος δήλωσε ότι έχει καταθέσει ήδη υπέρ της ηθοποιού και ότι περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι απλά μετά από όλα αυτά που έχουνε γίνει καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να αναλογίζονται τις πράξεις τους και να ζητάνε ένα συγνώμη και μετά από καιρό.

Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ο καθένας μέσα στον εγκέφαλο του οπότε…. Καλή επιτυχία σε όλους… τι να πω εγώ; έχω καταθέσει έτσι κι αλλιώς τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη», τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.