MEDIA

MasterChef: Αποχώρησε ο Χριστόφορος και αποκάλεσε τους κριτές «σαύρες»

MasterChef: Αποχώρησε ο Χριστόφορος και αποκάλεσε τους κριτές «σαύρες»
Το τρόπαιο του MasterChef
STAR TV

Masterchef: Μία ιδιαίτερη δοκιμασία παρακολούθησαν στο επεισόδιο της Παρασκευής οι τηλεθεατές, με την αντιγραφή ενός πιάτου, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Το σημερινό επεισόδιο περιελάμβανε επίσης την πρώτη ψηφοφορία σε επίπεδο ομαδικής δοκιμασίας. Η κόκκινη ομάδα βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ψηφίσει δυο παίκτες, για να μονομαχήσουν με τον Γρηγόρη, ο οποίος, ως αρχηγός της ομάδας, είχε ήδη θέσει τον εαυτό του, ως έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με τον Βασίλη, τον Γρηγόρη και τον Χριστόφορο να πρέπει να κάνουν μια πιστή αντιγραφή ενός γλυκού, το οποίο ήταν ουσιαστικά μια τούρτα με μους λευκής σοκολάτας, σάλτσα από κόκκινα φρούτα, φύλλα χρυσού και φύλλα λευκής σοκολάτας.

Λίγο μετά την δοκιμασία, έφτασε η στιγμή της κριτικής, όπου το πιάτο του Βασίλη βαθμολογήθηκε με 28 βαθμούς, του Γρηγόρη 27 και του Χριστόφορου με 21.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε και εκείνος που αποχώρησε, μιας και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατάταξη ήταν εκείνη του Χριστόφορου, ο οποίος προσπάθησε πολύ για να τα καταφέρει, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν το ζητούμενο στο εκατό τοις εκατό.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση παρακάτω:

Οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ με την αποχώρησή του, μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους λείψει πολύ. Ο Χριστόφορος τους ευχαρίστησε όλους μιας και για εκείνον ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν θα ξαναζήσει. Mάλιστα, ο Χριστόφορος, θέλοντας να πεί στους κριτές ότι έχουν ωραίες αύρες, τους αποκάλεσε σαύρες.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.