MEDIA

Survivor: Το αστρονομικό ποσό που απέρριψε η Μέγκι Ντρίο για να μπει στο παιχνίδι

Survivor: Το αστρονομικό ποσό που απέρριψε η Μέγκι Ντρίο για να μπει στο παιχνίδι
Η Μέγκι Ντρίο.
Youtube

Survivor: Η Μέγκι Ντρίο έδωσε άλλη μία από τις χαρακτηριστικές της συνεντεύξεις με πολλές ατάκες.

Μιλώντας για τον σύντροφό της, δήλωσε ότι δεν παντρεύεται αλλά όμως συζούν. Αναφέρθηκε στο ότι βγαίνοντας από το GNTM δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα. «Το μόνο που δεν ήθελα είναι να έχω κάποιον στο κεφάλι μου επιπλέον» είπε.

«Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Πάντα λέγανε κάτι για την καταγωγή μου» είπε.

Τι είπε για το Survivor

«Μου έχουν κάνει δύο φορές πρόταση για το Survivor. Ζήτησα περίπου 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι θα καιγόμουν τηλεοπτικά. Τι είναι το Survivor τι είναι; Πάω, τρέχω, σκοτώνομαι, μένω μήνες χωρίς φαΐ, γιατί να το κάνω αυτό; Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ ψυχολογικά πιεσμένος. Με τον Αλέξη Παππά ταυτίζομαι λίγο. Τα λέει to the point. Είναι ήρεμη δύναμη. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πήγαν να το κάνουν ριάλιτι αλλά δεν τους βγήκε. Προβλέπω ότι σύντομα θα φύγει ένας από τους δύο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε όμως και στην Ιωάννα Τούνη. «Φίλες δεν θα γίνουμε ποτέ. Με ήξερε, την ήξερα. Κάνει ότι δεν με ξέρει; Ποια είναι αυτή;».

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Οι δύο ομάδες του Survivor 5, διάσημοι και μαχητές θα βρεθούν αντιμέτωπες σήμερα Σάββατο (19/02) σε μια νέα αναμέτρηση, με έπαθλο το φαγητό. Οι σχέσεις των Μπλε εξακολουθούν να είναι κακές, με την Ασημίνα να στρέφεται κατά του Σπύρου. Μάλιστα, στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου, η ίδια αναφέρει πως ο συγκεκριμένος παίκτης προσπαθεί να διώξει τις γυναίκες της ομάδας, ενώ τον χαρακτηρίζει «καραγκιόζη».

Στο αγωνιστικό σκέλος, σήμερα Σάββατο βλέπουμε ένα στίβο μάχης που απαιτεί εκτός από ταχύτητα και ισορροπία.

Survivor Spoiler (19/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Οι Διάσημοι προέρχονται από την ήττα της Τετάρτης και θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά, ενώ οι Μαχητές θέλουν να χτίσουν ένα δικό τους σερί νικών.

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι Μπλε κερδίζουν στο αποψινό αγώνισμα, ξεκινώντας με καλή ψυχολογία, πριν τα αγωνίσματα ασυλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τα «καρφιά» της Πελαγίας Καζολέα για τους Μαχητές