MEDIA

Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τάκης και Σάκης (video)

Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τάκης και Σάκης (video)
Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τους Απόστολο Ρουβά και Σάκη Αρσενίου
Glomex

Survivor: Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τους Απόστολο Ρουβά και Σάκη Αρσενίου

Απίστευτη έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/2) στο Survivor. Ο μισθοφόρος ο οποίος κατηγορείται ότι οργάνωσε «μιλημένη» ψηφοφορία προκειμένου να βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου, προσπάθησε να εξηγήσει στους συμπαίκτες του τι συνέβη, ενώ έκανε τα παράπονά του.

Τότε οι τόνοι ανέβηκαν και αρχικά τα έβαλε με τον Απόστολο Ρουβά, ενώ στη συνέχεια παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Σάκη Αρσενίου.

«Αφήστε με να μιλήσω. Το να μην μιλάει κάποιος από ευγένεια για να μην τα κάνει μπάχαλο, δεν είναι αδυναμία» είπε αρχικά ο Τάκης ο οποίος στη συνέχεια οργισμένος είπε στον Απόστολο Ρουβά: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω σόου. Όλοι σας εναντίον ενός. Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας».

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, με τον Σάκη Αρσενίου να λέει απευθυνόμενος στον Τάκη «φοράς παντελόνια;» με τον «μισθοφόρο» να απαντάει «μην μου ξαναμιλήσεις έτσι σε παρακαλώ πολύ». «Κάτσε κάτω» απαντά ο Αρσενίου με τον Τάκη να τον πλησιάζει απειλητικά και να του λέει «σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.