MEDIA

Survivor Spoiler 26/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα – Νέα παίκτρια στους Μαχητές (pics+vid)

Survivor Spoiler 26/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα – Νέα παίκτρια στους Μαχητές (pics+vid)
Διάσημοι ή Μαχητές;
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 26/2: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο φαγητού; Η εντυπωσιακή αθλήτρια που μπαίνει στο παιχνίδι

Το επιπρόσθετο επεισόδιο της Πέμπτης (24/2) με τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» δεν προβλήθηκε λόγω της έκτακτης επικαιρότητας που μαίνεται στην Ουκρανία, όμως το Survivor επιστρέφει απόψε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Μαχητές έκαναν δυναμικό comeback κατακτώντας 4 νίκες και πάνω από όλα, τις δύο ασυλίες.

Το κλίμα στους Διάσημους έχει χαλάσει για τα καλά, καθώς αποκαλύφθηκε πως πλέον υπάρχουν δύο υποομάδες στην καλύβα τους και κατάφεραν να πάρουν μόλις μία νίκη, το σημαντικότερο όμως είναι πως έχασαν έναν παίκτη, τον Σάκη Αρσενίου.

Survivor Spoiler 26/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Ας πάμε στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Νέα εβδομάδα για τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο και οι «κόκκινοι» θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να πάνε χορτάτοι και με ψυχολογία στον αυριανό (27/2) πρώτο αγώνα ασυλίας. Θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τις κόντρες και να κερδίσουν; Όχι είναι η απάντηση.

Οι Μαχητές ξεκινούν δυναμικά και αυτή την εβδομάδα τα αγωνίσματα και θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν και θα φάνε. Η ψυχολογία είναι ξεκάθαρα με το μέρος τους, ενώ μεγάλο «συν» είναι και η νέα παίκτρια που θα μπει στην ομάδα τους.

Survivor Spoiler 26/2: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών

Στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (26/2) ακούμε τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει πως μπαίνει στους Μαχητές μία νέα παίκτρια, ενώ βλέπουμε και κάποια πλάνα της τα οποία δεν είναι καθαρά.

Στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πρόκειται για αθλήτρια στίβου που αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές της στο Survivor.

Η 26χρονη έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία, είναι γυμνάστρια και το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5χλμ., που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της αγώνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Κατσαούνης «κάρφωσε» τη Μυριέλλα – «Με φίλησε και είπε ότι πουλάει» (video)