MEDIA

Μαργαρίτης Σχοινάς: «Ο κόσμος μας δεν είναι πια ο ίδιος»

Μαργαρίτης Σχοινάς: - Πόλεμος στην Ουκρανία
«Υποστηρίζουμε την ειρήνη. Στεκόμαστε με την Ουκρανία», ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
INTIME - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο κόσμος μας δεν είναι πια ο ίδιος», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε μια ανάρτηση στο Twitter υπογραμμίζοντας τις επιπτώσεις που έχει η ρωσική εισβολή παγκοσμίως.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Ο κόσμος μας δεν είναι πια ο ίδιος. Η ΕΕ λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα για να απαντήσει. Νοέμβριος 2021. Ένα γαλήνιο πρωινό, μια ιερή στιγμή στο μνημείο Μπάμπι Γιαρ. Στο βάθος, ο πύργος τηλεπικοινωνιών του Κιέβου, χτυπήθηκε σήμερα σε φονική πυραυλική επίθεση. Υποστηρίζουμε την ειρήνη. Στεκόμαστε με την Ουκρανία».

Την ανάρτηση του συνόδευσε με μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Κίεβο και συγκεκριμένα στο μνημείο Μπάμπι Γιαρ, κοντά στον πύργο τηλεπικοινωνιών της ουκρανικής πρωτεύουσας που βομβαρδίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Μαίνονται οι μάχες σε όλη τη χώρα - Οι εξελίξεις στο live blog του Newsbomb.gr