MEDIA

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος με έκανε πιο εξωστρεφή – Έχω κλάψει για ταπείνωση σε δουλειές

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος με έκανε πιο εξωστρεφή – Έχω κλάψει για ταπείνωση σε δουλειές
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στον χαρακτήρα του η περιπέτειά του με τον καρκίνο
ANT1

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στον χαρακτήρα του η περιπέτειά του με τον καρκίνο

Για τις αλλαγές που βίωσε στον χαρακτήρα του μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο αλλά και για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην καριέρα του μίλησε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογήθηκε ότι «μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να είμαι πιο εξωστρεφής και πιο ειλικρινής με τους ανθρώπους. Γιατί περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε και αυτό που καταλαβαίνω στο τέλος της ημέρα είναι ότι έχω πολύ ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα και τους ανθρώπους και όσο αυτά τα κρατάμε για εμάς γίνονται πιεστικά καρκινώματα. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι υγιές. Είναι καλό να επικοινωνούμε το πρόβλημά μας, γιατί στο τέλος της μέρας αν δεν βοηθηθείς και από κάποιον, δεν έχουμε έρθει με κάποιο εγχειρίδιο σε αυτή τη ζωή να ξέρουμε από πριν πώς να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».

Περιγράφοντας πώς ήταν και πόσο έχει αλλάξει ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε ότι «ήμουν πάρα πολύ αυτάρκης, είχα χτίσει πολύ ωραίο το σπίτι μου, το οποίο το έλεγχα με τρομακτική ακρίβεια, ήξερα που είναι τι και για ποιο λόγο, πότε θα έρθει μια παρέα να περάσουμε καλά και πότε θα τους διώξω για να μείνω μόνος μου. Όλα ήταν μελετημένα πολύ καλά».

«Αυτό το κάστρο δημιουργεί μία ψευδαίσθηση ευτυχίας και ηρεμίας. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να ζει μόνος του, είναι επίπλαστο. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η λύτρωση είναι που μου δίνει χαρά, το ότι δεν ντρέπομαι να συζητάω πράγματα, να τους κοιτάζω στα μάτια και να επικοινωνώ αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ωραίο να τη μοιράζεσαι τη ζωή», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Στην περιπέτειά μου κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπαρασταθούν όσο εσύ τους επιτρέπεις. Όσο εγώ δεν τους επέτρεπα, τους άφησα σε μία απόσταση και αυτοί απλώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Όταν εγώ επέλεξα να ανοίξω την αγκαλιά μου και να δεχτώ την φροντίδα τους τότε όλοι ήταν παρόντες και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Πολλές φορές ζούμε σαν να μας χρωστάει η ζωή, ενώ δεν μας χρωστάει» κατέληξε για το θέμα ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τέλος δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην καριέρα του και τον οδήγησαν στο να βάλει μέχρι και τα κλάματα για απορρίψεις και ταπεινώσεις που έχει δεχθεί: «Έκανα μια συζήτηση για μια δουλειά στο εξωτερικό και τελικά μου είπαν ότι δεν θα με πάρουν γιατί έχεις πολύ σεξαπίλ, ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο «παιδί της διπλανής πόρτας». Είναι ένας υπέροχος τρόπος να απορρίπτεις κάποιον σε δουλειά. Ειλικρινά δεν έχω κλάψει επειδή με απέρριψαν. Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά. Να με παίρνουν στη δουλειά και να με απορρίπτουν, να με μειώνουν και να με ταπεινώνουν, ήταν μια διαδικασία οδυνηρή για μένα. Πάνω σε αυτό έχει χτιστεί όλο το Μetoo. Δεν ξέρω αν στα αλήθεια θα σταματήσουν οι κακοποιητές».

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το λεμφοίδομα που του προκάλεσε η θεραπεία