MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σασμός Spoiler: Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Συγκρούσεις περιμένουν τους ήρωες στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Σασμός - Επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 07 Μαρτίου - Επεισόδιο 103

Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, η Καλλιόπη απεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος*, εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα. Η κρίση στη σχέση Τάσου – Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, τη στιγμή που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν, και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Μια νύχτα τρόμου θα εκτυλιχτεί στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ…

*Στο ρόλο του Γεράσιμου (Χριστογιάννη) ο Αργύρης Πανταζάρας.

Τρίτη 08 Μαρτίου - Επεισόδιο 104

Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της. Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Τετάρτη 09 Μαρτίου– Επεισόδιο 105

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους… Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Πέμπτη 10 Μαρτίου - Επεισόδιο 106

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Εν τω μεταξύ, μία μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το φιάσκο;

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη (vid)