MEDIA

Chart Show: Τηλεφωνική φάρσα στον Βασίλη Καρρά - Επικές ατάκες από τον τραγουδιστή

Chart Show: Τηλεφωνική φάρσα στον Βασίλη Καρρά - Επικές ατάκες από τον τραγουδιστή

Chart Show Your Countdown: Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν στο πρώτο επεισόδιο του μουσικό σόου, με την Δέσποινα Βανδή να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον Βασίλη Καρρά.

Στις πιο υψηλές θέσεις του σημερινού chart βρέθηκε το τραγούδι «Τηλεφώνησέ μου», το οποίο και έχει ερμηνεύσει με συγκλονιστικό τρόπο ο μοναδικός Βασίλης Καρράς.

Η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους καλεσμένους που πλαισίωναν την παρέα της, σχολίασε ένα περιστατικό που είχε γίνει στα Γιάννενα, σε μια συναυλία του Βασίλη Καρρά, που ο κόσμος ήταν απίστευτός και αυτό που της θύμισε ξεκάθαρα, ήταν μια ροκ συναυλία.

Εκείνη την στιγμή, της ήρθε στο μυαλό να του κάνει μια τηλεφωνική φάρσα και μόλις εκείνος σήκωσε το τηλέφωνο, η Δέσποινα Βανδή του μιλούσε με στίχους από τα τραγούδια του.

Εκείνος δεν την κατάλαβε και ζητούσε να μάθει ποιος είναι. Σε κάποιο σημείο και ενώ εκείνη συνέχισε να του μιλάει με στίχους, ο Βασίλης Καρράς της απάντησε: «Ποια είναι που με παίρνει και είναι αναμμένη;», με την Δέσποινα Βανδή να είναι έτοιμη να γελάσει, λέγοντάς του: «Έλα Βασίλη μου», μέχρι που την κατάλαβε.

Δείτε το βίντεο: