MEDIA

Survivor: Οι Διάσημοι τη νίκη, οι «μπλε» τον… συνήθη ύποπτο – «Μπίλιες» Ασημίνα και Κατσαούνης

Survivor: Οι Διάσημοι τη νίκη, οι «μπλε» τον… συνήθη ύποπτο – «Μπίλιες» Ασημίνα και Κατσαούνης
Ξέφυγαν «γαλλικά» και το πράγμα φούντωσε
Instagram: survivorgreece

Survivor: Οι «κόκκινοι» πήραν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στέλνοτας τους Μαχητές στο συμβούλιο για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο - Εκεί ξέφυγαν «γαλλικά» και το πράγμα φούντωσε

Πρώτος αγώνας ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής (13/3) γι' αυτή την εβδομάδα στο Survivor και οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν.

Ο πρώτος γύρος άνηκε καθαρά στους «κόκκινους» που τον πήραν με 6-2. Ο δεύτερος γύρος ήταν πιο αμφίρροπος και οδηγήθηκε σε flag race. Η Βρισηίδα ήταν πιο γρήγορη από την Ασημίνα και έτσι έδωσε το πλεονέκτημα στον Άρη να αφήσει πίσω του τον Κατσαούνη για το τελικό 6-5 και τη νίκη στους Διάσημους.

Μετά την ήττα των «μπλε» ξεκίνησε μία απίστευτη διαμάχη ανάμεσα στους -μέχρι χθες- φίλους Ασημίνα και Κατσαούνη. Η πρώτη ήθελε να πιει νερό και ο Γιώργος άθελά του την εμπόδιζε, με αποτέλεσμα το «βουνό» τον Μαχητών να εκνευριστεί και τότε άρχισαν τα «γαλλικά» μεταξύ τους.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η παίκτρια των Μαχητών, κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ.

Ο Κατσαούνης την συνεχάρη, όμως εκείνη είχε λόγους να πιστεύει ότι μετά τον καυγά τους ο Θεσσαλός ήθελε να την ξαναπροσεγγίσει φοβούμενος το σενάριο να είναι υποψήφιος. Όταν η Ασημίνα μετέφερε τη σκέψη της αυτή στη Σοφιάννα και τη Σταυρούλα, ο τσακατσούκας -όλως τυχαίως- βρίσκονταν κάπου εκεί κοντά και παρενέβη στη συζήτηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του. Όπως ήταν φυσικό η Ασημίνα βγήκε εκτός εαυτού.

Η διαμάχη τους γενικεύθηκε πάνω σε άλλα ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τη μπλε ομάδα. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι δυο τους μονοπώλησαν για αρκετή ώρα το ενδιαφέρον, προκαλώντας παράλληλα και αρκετό γέλιο.

Μετά την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο. Και ο πρώτος υποψήφιος του Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι - για άλλη μια φορά- ο Σπύρος Μαρτίκας!

Οι Διάσημοι ψήφισαν για πέμπτη φορά τον Σπύρο. Μονάδικη παραφωνία ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας, ο Γιώργος Κατσαούνης, που προτίμησε να ψηφίσει την Τζο, καθώς βλέπει σημάδια βελτίωσης του φαρμακοποιού.

Survivor: Συγκλόνισε ο Σπύρος– «Σπαρταρούσε, πέθανε στα χέρια μου»

Πριν το αγώνισμα της ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πράγματα για εκείνον με το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Κυριακής (13/3).

Ο παίκτης των Μαχητών, μίλησε στην κάμερα για την οικογένειά του, αλλά και για το πώς έγινε φαρμακοποιός ενώ στη συνέχεια συγκλόνισε μιλώντας για ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του:

«Ήμουν 30 χρονών σε διακοπές στην Κάλυμνο και η θεία μου η οποία μας μεγάλωσε με τη αδερφή της, τη γιαγιά μου, κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε κολύμπησε, ακούσαμε μια φωνή από μακριά να ζητάει βοήθεια. Στην πρώτη βοήθεια που ακούμε, σηκώνομαι τρομάζω, βγαίνω από το σπίτι και στη δεύτερη βοήθεια βλέπω τη θεία μου να σηκώνει τα χέρια της και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό.

Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα κολύμπησα δίπλα της και την κράτησα ψηλά να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου. Την έβγαζα έξω ενώ σπαρταρούσε. Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της από πνιγμό. Άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ο Μαρτίκας υπόσχεται γυμνές αλήθειες – Οι Διάσημοι «σφάζονται» λόγω… Βαλάντη

Survivor: «Κατέρρευσε» δυο φορές η Μυριέλλα - «Δεν θέλω να παρασιτώ» (videos)

Survivor: Μαρτίκας σε Στάθη - «Έλα να σου κάνω μαθήματα ανδρισμού γιατί σου λείπουν» (video)