MEDIA

Survivor spoiler (16/03): Οριστικό - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο

Survivor spoiler (16/03): Οριστικό - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο

Survivor spoiler (16/03): Τη θέση στη συγκίνηση και τα δάκρυα από το έπαθλο επικοινωνίας, δίνει το έπαθλο φαγητού.

Μετά από ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχε συγκίνηση, δάκρυα χαράς αλλά και την ανακοίνωση ενός γάμου ο διχασμός και τα πηγαδάκια καλά κρατούν στην παραλία των Διάσημων στο Survivor.

Μπορεί χθες (15/3) οι «κόκκινοι» να πήραν τα... πάνω τους μετά τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας, τα όσα είπε όμως ο Τάκης στην Ναυσικά, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει μια τεράστια αναταραχή.

Η Ευρυδίκη ήταν αυτή που αρχικά δήλωσε πως ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που αλλοιώνει τα λεγόμενα όλων και προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες προς δικό του όφελος.

Αντίστοιχα καυστική εμφανίστηκε και η Κάτια Ταραμπάνκο που είπε στις κάμερες πως ο Τάκης Καραγκούνιας έβγαζε την Ευρυδίκη σαν σκ@@@@@πο μπροστά της, μιλώντας της για ένα σχέδιο που έχει στήσει πίσω από την πλάτη της.

Ας πάμε στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Οι Μαχητές μπορεί να έχασαν το χθεσινό αγώνισμα, όμως οι τελευταίοι αγώνες για φαγητό έχουν πάει υπέρ τους. Αυτό έχει κάνει τους «κόκκινους» να πεινάνε και μετά και το «σφάξιμο» των τελευταίων ημερών, φαίνεται πως δύσκολα μπορούν να τα καταφέρουν. Θα το κάνουν όμως!

Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού;

Και κάπου εδώ έχουμε και την ανατροπή καθώς όπως όλα δείχνουν, οι Διάσημοι είναι εκείνοι οι οποίοι θα πανηγυρίσουν το μεγάλο έπαθλο!

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 16/3: Αλλάζουν τα πάντα! Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: «Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου» (video)

Survivor: «Ναυάγιο» για τους Μαχητές – Χαμόγελα, ερωτική εξομολόγηση και... γάμοι στους Διάσημους