MEDIA

Survivor - Σάββας Κάλφας: Ο Κατσαούνης μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη

Survivor - Σάββας Κάλφας: Ο Κατσαούνης μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη
«Έγινε το έλα να δεις», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.
Glomex

Survivor: «Ο Κατσαούνης μου ζήτησε να ζητήσω δημόσια συγγνώμη - Έγινε ένας χαμός μεταξύ μας, ανέφερε ο Σάββας Κάλφας.

Ο Σάββας Κάλφας το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και τον τσακωμό που είχε με τον συμπαίκτη του Γιώργο Κατσαούνη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, που τον οδήγησε να χάσει τον έλεγχο.

Ο Σάββας Κάλφας δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Έγινε ένας χαμός μεταξύ μας μετά το συμβούλιο με το φαγητό. Κάποιος μετέφερε στην Πελαγία για τη συνέντευξη που έδωσα για τον Γιώργο και του είπε ότι τον είπα άνανδρο. Μόλις το είπε αυτό, έγινε πολύ μεγάλος τσακωμός κι έχασα κι εγώ τον έλεγχο κι ο Γιώργος. Παρά λίγο να πιαστούμε κι ευτυχώς δεν καταγράφηκε αυτό σε κάποια κάμερα. Εγώ του είπα ότι είσαι παιδάκι. Να δεχθώ ότι δεν είναι το ίδιο γιατί κι ένα παιδάκι αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Τέλος ο Σάββας Κάλφας ανέφερε: «Μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή σας και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη ο Κατσαούνης. Του είπα ότι από εμένα δεν πρόκειται μνα ακούσεις ποτέ συγγνώμη. Έγινε το έλα να δεις».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το αγώνισμα «θρύλος», οι τραυματισμοί και η αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση (videos)

Με γεμάτες τις τσέπες έφυγε η Ταραμπάνκο από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε (vid)