MEDIA

Maluma: Ο Λατίνος που αναστάτωσε τις Ελληνίδες - Γιατί του πετούσαν μέχρι και σουτιέν

Ο κολομβιανός superstar Maluma
Ο σουπερ σταρ... φαινόμενο!
instagram.com/maluma/

Ο περίφημος Κολομβιανός σταρ ξεσήκωσε τα πλήθη - Η συναυλία του στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή (18/3) στο ΟΑΚΑ... άφησε εποχή!

Το πραγματικό του όνομα είναι "Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας" όμως τον αποκαλούν Maluma. Γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1994 και συγκαταλέγεται ήδη στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως κάτι που δεν είναι τυχαίο, αφού δημιουργεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Την χρονιά που πέρασε έκανε θραύση με το προσωπικό του άλμπουμ που «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των charts, τη συνεργασία του με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια, 7 καυτά video clips και φυσικά την κινηματογραφική συνεργασία του με την Tζένιφερ Λόπεζ στην τελευταία της ταινία, με τίτλο «Marry me».

maluma-jlo.jpg

Το τραγούδι του με τίτλο «Farandulera» έγινε τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. Αμέσως μετά, προσκλήθηκε από τη Sony Music να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Μια επίσης επιτυχία του, το τραγούδι «Magia» που κυκλοφόρησε το 2012, συγκέντρωσε πάνω από 185 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια χρονιά, ο λατίνος τραγουδιστής, προτάθηκε για βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη.

Θαυμάστριες του πετούσαν σουτιέν στη σκηνή

Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη εμφάνιση του Maluma στην Ελλάδα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, ο κολομβιανός σουπερ σταρ, έδωσε στις 18 Μαρτίου την παρθενική του συναυλία στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, κάποιες θαυμάστριες του πέταξαν τα... σουτιέν τους πάνω στη σκηνή. Εκείνος φάνηκε να το διασκεδάζει, καθώς τα μάζεψε από τη σκηνή και τα κρέμασε στον ώμο του ενώ μετά, τα έβαλε για ντεκόρ στο μικρόφωνό του...

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Ο σέξι χορός και η ενδυμασία της - Φωτογραφίες που «ανάβουν φωτιές»