MEDIA

Survivor: Ο Τάκης νιώθει αδικημένος και ο Δάντης αφιερώνει τραγούδια

Survivor
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Η νέα ομάδα των «Διασήμων» επικράτησε της νέας ομάδας των «Μαχητών».

Οι «κόκκινοι» επικοινώνησαν με τους αγαπημένους τους, όμως οι «μπλε» πήραν αργότερα τη ρεβάνς στο «παλούκι» έφαγαν… ρυζόγαλο.

Μετά από τις δύο ασυλίες που μοιράστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, οι συζητήσεις μεταξύ των παικτών του Survivor αφορούσαν τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και συγκεκριμένα τους Τάκη Καταγκούνια, Σπύρο Μαρτίκα, Ανδρέα Ματθαιακάκη και Μυριέλλα Κουρεντή.

Η γκρίνια του Τάκη

Στον Τάκη Καραγκούνια δεν άρεσε που βρήκε υποψήφιος από την κάλπη και θεωρεί πως γι’ αυτό ευθύνεται ο Άρης Σοϊλέδης. Ο μισθοφόρος τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή λέγοντας πως δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει στον τάκο ο ίδιος και γι’ αυτό κατέφυγε σε άλλες μεθόδους.

Ο Καραγκούνιας δεν τα είπε μόνο στην κάμερα του Survivor, αλλά τα είπε και μπροστά σε όλη την ομάδα με τον Άρη να του εξήγησε γιατί πήρε αυτή την απόφαση, τονίζοντας του ότι δεν ήταν αγωνιστικό το θέμα, αλλά το ότι προκαλεί συνέχεια εντάσεις. Ο μισθοφόρος δεν θέλησε να κατανοήσει αυτά που άκουγε και συνέχισε το τροπάριο του.

Η κόντρα Άρη και Τάκη συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό με τον μισθοφόρο να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή και εκείνος να δίνει τις απαντήσεις του εξηγώντας πως το πρόβλημα όλης της ομάδας μαζί του είναι η επικοινωνία και του το κατέστησε σαφές και στα Αγγλικά, μήπως συνεννοηθούν.

Το έπαθλο επικοινωνίας

Οι παίκτες των δυο ομάδων για ακόμα μια φορά συγκινήθηκαν με το άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας.

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά ήθελε συνεργασία τριών παικτών για να κυλίσουν μια τεράστια μπάλα και στη συνέχεια έναν για τους στόχους.

Τελικά, οι «Διάσημοι» με σκορ 12-7 πανηγύρισαν τη νίκη της επικοινωνίας.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας οι πρώην Μπλε θα άκουγαν ηχογραφημένα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι υπόλοιποι θα έβλεπαν την οικογένειά τους σε βίντεο.

Μετά την επικοινωνία και λίγο πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη για το «παλούκι» ο Γιώργος Λιανός αλλά και όλη η κόκκινη ομάδα ερμήνευσαν το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που αφιέρωσε ο τραγουδιστής στην Ασημίνα.

Στο παιχνίδι «πιάσε το παλούκι» δεν έπαιξε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία τραυματίστηκε στον στίβο μάχης και αναγκάστηκε να φορέσει κολάρο.

Νικητές με 7-6 οι νέοι Μαχητές που απόλαυσαν το ρυζόγαλο τους.