MEDIA

Πάτρα: Έφτασε η στιγμή για τον τραγικό επίλογο; Το βίντεο-μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

Πάτρα: Έφτασε η στιγμή για τον τραγικό επίλογο; Το βίντεο-μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη
«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά» - Η αγωνία κορυφώνεται!
Φωτογραφία αρχείου

Το βίντεο που δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη για την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (25/3) προκαλεί αγωνία και τρόμο

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της, συνεχίζουν διακαώς τις έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το νεο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελικη, προκαλεί μεγάλη αγωνία στους ακόλουθούς της για το τι μέλει γενέσθαι στην υπόθεση.

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού να γυρίζουν ακούγοντας παιδικές φωνές.
Ανατριχιαστική είναι και η λεπτομέρεια με τους δείκτες να αλλάζουν χρώμα και να γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν γνωρίζει τον ένοχο.

Το τι θα συμβεί θα το μάθουμε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (25/3)...

Νέες δηλώσεις έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας, έκανε νέες δηλώσεις για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών της σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, που ερευνάται από τις Αρχές.

Η μητέρα σε δήλωσή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος είπε χαρακτηριστικά:

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Επανεμφάνιση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αν έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν πώς και πότε;»