MEDIA

Survivor: Σε ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και νεύρα, ο παίκτης αποχώρησε με χαμόγελο (video)

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Την αποχώρηση ενός παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (23/3) οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor είχε εκπλήξεις, δάκρυα και εντάσεις.

Λίγο πριν την αποχώρηση, Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο φαγητού. Μπορεί οι κόκκινοι να είχαν κάνει ένα διπλό σερί από νίκες ωστόσο οι μπλε πέρασαν στην αντεπίθεση και κέρδισαν με σκορ 12-9 το έπαθλο φαγητού αφήνοντας τους κόκκινους νηστικούς.

Σπύρος και Άρης εναντίον Ασημίνας

Με αφορμή της αθυροστομία της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor της Τετάρτης, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξαν να μιλήσουν έξω από τα δόντια στη νεότερη συμπαίκτριά τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε χαρακτηριστικά προς την παίκτρια της κόκκινης πια ομάδας ότι «λυπάμαι πάρα πολύ που μόλις 22 χρονών κορίτσι αντιδρά με τέτοια χυδαιότητα! Έχω εισπράξει προσωπικά πολύ έντονα τη χυδαιότητα της Ασημίνας. Αυτή τη στιγμή με λυπεί ιδιαίτερα διότι πολύς κόσμος μας βλέπει και αποτελούμε πρότυπα, ειδικά σε νέους. Ασημίνα μου, είσαι μόλις 22 χρονών και έχω εισπράξει εγώ προσωπικά τέτοια χυδαιότητα χωρίς καν να έχεις δείξει ίχνος σεβασμού απέναντι στην ηλικία μου, στη μόρφωση και το επίπεδό μου».

Συμβούλιο γεμάτο ένταση

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού με Μυριέλλα, Ανδρέα, Σπύρο και Τάκη να κάθονται σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση περιμένοντας να ακούσουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Ποιος παίκτης αποχώρησε απόψε;

Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Τάκης Καραγκούνιας ήταν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια μάχη όπου δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί προς αποχώρηση.

Η μάχη της αποχώρησης ήταν πολύ κοντινή ωστόσο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

Ο παίκτης του Survivor αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του με τη Μαίη να ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του.

Δείτε όλο το συμβούλιο του νησιού, στο βίντεο που ακολουθεί