MEDIA

Μαρία Αναστασοπούλου: Ποια παρουσιάστρια της πρότειναν να αντικαταστήσει - Όνομα - έκπληξη

Μαρία Αναστασοπούλου: Ποια παρουσιάστρια της πρότειναν να αντικαταστήσει - Όνομα - έκπληξη
Εξετάζεται το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της Ανθής Βούλγαρη από την εκπομπή.

Πρόταση βόμβα στη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου.

Το πρωινό δίδυμο του MEGA με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, ετοιμάζεται να χωριστεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται υπό συζήτηση το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της Ανθής Βούλγαρη από την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Οι δυο παρουσιαστές έκαναν αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σεζόν «χτυπώντας» υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που όλες οι ζώνες αλλά και όλοι οι παρουσιαστές ζηλεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του MEGA έκαναν πρόταση σε ένα άλλο πρόσωπο από ανταγωνιστική εκπομπή για να έρθει ως συμπαρουσιάστρια με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Μαρία Αναστασοπούλου που τα τελευταια χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποχώρησαν από το OPEN όταν ελήφθη η απόφαση της ενοποίησης της πρωινής ζώνης με αποτέλεσμα το σύνολο της εκπομπής από τις 05.30 έως και τις 10.00 να αναλάβουν τότο ο Άκης Παυλόπουλος με την Ντόρα Κουτροκόη. Στον Χασαπόπουλο είχε προταθεί θέση στο δελτίο ως προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ την οποία και δεν αποδέχθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η έκπληξη από τον γιο του για τα γενέθλιά του

Γιώργος Παπαδάκης: Η έκπληξη σε Χασαπόπουλο και Βούλγαρη στον «αέρα» της εκπομπής (vid)