MEDIA

Βασίλης Μπισμπίκης: Ενοχλήθηκε όταν τον ρώτησαν για τη Βανδή - Η απάντηση στους δημοσιογράφους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε το παρόν σε συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου
Φωτογραφία αρχείου

O ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τις παραστάσεις που θα σκηνοθετήσει φέτος - Η απάντησή του όταν τον ρώτησαν για την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι φανερά μαζί, ποζάρουν σε φωτογραφίες και δεν διστάζουν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους με «καυτά» φιλιά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε το παρόν στη συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου και μίλησε μπροστά στις κάμερες για τις παραστάσεις που θα σκηνοθετήσει φέτος αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Τα σήριαλ πηγαίνουν καλύτερα, ειδικά μετά την επιτυχία που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες, φαίνεται τώρα υπάρχει μία άνοδος στην μυθοπλασία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν και για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. Με εμφανή την ενόχλησή του, ο ηθοποιός απάντησε: «Οι ερωτήσεις που μου κάνετε δεν είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα ευγένειας πάντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το φιλί στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη