Survivor spoiler 2/4: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Newsbomb

Ο στίβος μάχης του Σαββάτου θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους.
Facebook - Survivor Greece

 Survivor Spoiler: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 5, μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή.

Μπορεί η αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή και το πάρτι ένωσης που πλησιάζει να έχει τραβήξει την προσοχή στο Survivor ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει και το έπαθλο φαγητού.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου θα δούμε ένα ενδιαφέρον αγώνισμα καθώς οι μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους στους τελευταίους αγώνες σαρώνουν όλες τις νίκες. Ωστόσο το κλίμα που επικρατεί στην παραλία της μπλε ομάδας δεν είναι το καλύτερο.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή η οποία είναι μία απώλεια για τους κόκκινους καθώς η παίκτρια των κόκκινων τα πήγαινε αρκετά καλά στον αγωνιστικό στίβο. Η 35χρονη ηθοποιός ήταν σημαντικός παράγοντας για το ισχυρό γυναικείο κομμάτι των κόκκινων.

Μεγάλη απώλεια έχουν και οι μπλε, καθώς θα πρέπει να στερηθούν τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του παιχνιδιού. Ο Άρης Σοϊλέδης θα μείνει εκτός για δέκα μέρες. Βέβαια, στο τελευταίο αγώνα επάθλου αγωνίστηκαν χωρίς τον Άρη και κέρδισαν.

Survivor Spoiler 2/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε πως στην παραλία των μπλε οι εντάσεις συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος βρίσκεται σε μόνιμη κόντρα με τον Τάκη.

Ο στίβος μάχης του Σαββάτου θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους καθώς είναι μακρύς και με πολλή λάσπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι μπλε θα είναι αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού συνεχίζοντας το σερί τους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Σπύρος «δικαστής», Άρης και Ασημίνα πήγαν νοσοκομείο… και η Μυριέλλα είπε «αντίο» (vid)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved