MEDIA

Survivor: Τα κλάματα του Καραγκούνια για τον πατέρα του, το σόου του Εμμανουήλ και οι 3 υποψήφιοι

Survivor: Τα κλάματα του Καραγκούνια για τον πατέρα του, το σόου του Εμμανουήλ και οι 3 υποψήφιοι
Survivor: Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου της Δευτέρας
ΣΚΑΙ

Survivor: Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου της Δευτέρας

Καβγάδες, εντάσεις, προσωπικά σόου αλλά και ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση είχε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας με πρωταγωνιστές βασικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια.

Παρά την καθολική επιλογή του να βγει στον «τάκο» μετά και το σόου που έκανε στον στίβο μάχης στο επεισόδιο τη Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εμφανίστηκε απτόητος υποστηρίζοντας ότι όλα συμβαίνουν επειδή οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν γιατί ενοχλούνται από το… φως του.

Η συμπεριφορά του Εμμανουήλ και οι ατάκες του έχουν γίνει, πάντως, αντικείμενο χλευασμού και από τους κόκκινους του Survivor που θυμήθηκαν τα όσα έλεγε στο «TikTok» πριν εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο.

Από την πλευρά τους οι μπλε του Survivor επιμένουν να απορούν γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν αντιλαμβάνεται γιατί τον ψήφισαν με τον Τάκη Καραγκούνια να αναρωτιέται γιατί πιστεύει ότι τον ζηλεύουν.

Δυστυχώς για τους μπλε ο Εμμανουήλ δεν ήταν το μοναδικό θέμα καθώς τους απασχόλησε και η ατάκα «ψοφίμια» από την Βρισηίδα Ανδριώτου για τους συμπαίκτες της με την ίδια να υποστηρίζει ότι αναφερόταν στο πάθος του πάγκου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, πάντως, συνέχισε στην οδό των παραπόνων αυτή τη φορά για το φαγητό λέγοντας πως αντί για 13 κουταλιές ρύζι του έβαλαν 3 λες και είναι γάτα ενώ πριν τον στίβο μάχης χαρακτήρισε εξίσου αδύναμες - με εκείνον - παίκτριες τις Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου κατηγορώντας τον Άρη Σοϊλέδη ότι τον αδίκησε στη μοιρασιά του φαγητού.

Στον στίβο μάχης ο αγώνας χωρίστηκε σε άντρες και γυναίκες. Στον αγώνα τον γυναικών επικράτησαν άνετα οι κόκκινες παρά τα ατυχήματα της Τζο και της Ασημίνας ενώ στους άντρες οι μπλε πήραν το αίμα τους πίσω οδηγώντας τον αγώνα στα μπαράζ όπου, δυστυχώς για τους ίδιους, οι κόκκινοι αποδείχθηκαν καλύτεροι.

Η δεύτερη σερί ήττα των μπλε στις ασυλίες έφερε νεύρα με τον Τάκη να τα βάζει με τον Σπύρο και τη Ναυσικά να ενοχλείται από τη «μούντζα» της Βρισηίδας η οποία, ωστόσο, υποστήριξε ότι η χειρονομία είχε στόχο τα τουβλάκια και όχι τους αντίπαλους

Το επόμενο πρωί ήταν το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα για τον Τακη Καραγκούνια στο Survivor καθώς ενημερώθηκε από την παραγωγή για τον θάνατο του πατέρα του. Με δάκρυα στα μάτια ο μισθοφόρος αποφάσισε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ζητώντας συγγνώμη από τη μητέρα του που δεν προλαβαίνει να βρίσκεται στο πλευρό της για να την παρηγορήσει.

Πριν να ανακοινώσει, πάντως, την απόφασή του ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε άδεια να αποχωρήσει από το συμβούλιο για να συνέλθει από το σοκ του θανάτου του πατέρα του και έτσι έμεινε εκτός ψηφοφορίας.

Στην ψηφοφορία οι υπόλοιποι της μπλε ομάδας αφού συνέχισαν να συζητούν για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αποφάσισαν να «μαυρίσουν» την Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ η Σοφιάννα που είχε την ατομική ασυλία ονομάτισε υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.