MEDIA

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και το επώνυμό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και το επώνυμό του
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και προχώρησε σε αποκαλύψεις
ANT1

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και προχώρησε σε αποκαλύψεις

Για την κόρη του, Εύα, τη σύζυγό του, Κατερίνα Γερονικολού, τα μελλοντικά του σχέδια, το επίθετό του αλλά και για ένα μεγάλο βραβείο που κέρδισε το 1999 σε τυχερό παιχνίδι μίλησε ο Γιάννης Τσιμιστέλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Με αφορμή την έναρξη του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα έχει παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1999 κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του και με αυτά τα χρήματα ήρθε στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στην κόρη του, Εύα, για την οποία είπε ότι «μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την εκπομπή «Fishy» προανήγγειλε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί με νέους κύκλους, το Αιγαίο αλλά και το εξωτερικό προσθέτοντας πως «όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε, τέλος, στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την προέλευση του επιθέτου του αποκαλύπτοντας ότι «από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ζηλιάρης με τις ερωτικές σκηνές, εγώ καθόλου