MEDIA

Survivor: Αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης η Ευρυδίκη - Σε άσχημη κατάσταση η Βρισηίδα

survivor
Glomex

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (6/4) οι τηλεθεατές του Survivor.

Διαμάχες μεταξύ παικτών που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει έκαναν την εμφάνισή τους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο στόχαστρο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή να ξεσπά και να τις κατηγορεί για καλοστημένη στρατηγική κίνηση για να αμαυρώσουν την εικόνα του.

Στο νοσοκομείο η Σοφιάννα Αβραμάκη

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στίβο μάχης. Στο αγώνισμα επάθλου, ωστόσο, οι Μαχητές θα έπρεπε να διαχειριστούν μια σημαντική απώλεια.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός,η Σοφιάννα Αβραμάκη έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού.

«Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της.
Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στις δυο ομάδες του Survivor.

Νικήτρια στον αγώνα επάθλου αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα.

Άγριος καυγάς

Μετά το αγώνισμα σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεώρησε ότι έχασε ένα παιχνίδι επειδή την παρεμπόδισε ο Τάκης Καραγκούνιας. Στη συζήτηση μπήκε και ο Άρης Σοϊλέδης, που ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υποστήριξε ότι μίλησε υποτιμητικά στον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος είπε ότι δεν ενοχλήθηκε, τονίζοντας πως ο Άρης τον παρότρυνε να νικήσει.

Νέος καυγάς στο συμβούλιο

Η κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Άρη συνεχίστηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε θέμα στον ποδοσφαιριστή επειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα τον είδε να φωνάζει με άσχημο τρόπο στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε τη στήριξη των παλιότερων συμπαικτών του και φίλων του, του Απόστολου και της Ναυσικάς.

Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τη σειρά της ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να εμπλακεί γιατί ήθελε οπωσδήποτε να σταματήσει ο τσακωμός, και πως αντιμετώπισε την Ασημίνα ιδιωτικά.

Ο Απόστολος Ρουβάς στήριξε τη θέση της Ναυσικάς, και δάκρυσε όταν ανέφερε πως ο Άρης του γύρισε την πλάτη στο σημερινό αγώνισμα.

Αποχαιρέτησε το παιχνίδι...

Τρεις υποψήφιοι από την Μπλε ομάδα είχαν τεθεί στη διάθεση των τηλεθεατών.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη έδωσαν μια γενναία μάχη, καθώς η ψηφοφορία με τη συμμετοχή τους είχε εξ αρχής προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των τηλεθεατών.

Μια μάχη που έκρυβε και πάλι μια έκπληξη ως προς το αποτέλεσμα.

Διότι ο παίκτης που τελικά αποχώρησε δεν είναι αυτός που πολλοί θα περίμεναν με την εύκολη ανάγνωση των υποψηφίων.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε σε κλάματα καθώς έχασε την καλύτερη της φίλη στο παιχνίδι.