MEDIA

«Chart Show» με τραγούδια που έγιναν συνθήματα, ατάκες και σλόγκαν και έγραψαν ιστορία

«Chart Show» με τραγούδια που έγιναν συνθήματα, ατάκες και σλόγκαν και έγραψαν ιστορία
Alpha TV

Αύριο Σάββατο στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show παρουσιάζουν τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν.

Είτε γιατί υιοθετήθηκαν στην καθημερινή «γλώσσα», είτε γιατί γράφτηκαν σαν συνθήματα σε τοίχους, υπάρχουν τραγούδια με στίχους που ο κόσμος έχει κρατήσει στη μνήμη του σαν συνθήματα και μέσα στα χρόνια παραμένουν δυνατά, ηχηρά, επίκαιρα.

Ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος συγκροτεί τη λίστα με 30 τραγούδια που όχι απλά τραγουδήθηκαν, αλλά έγιναν σλόγκαν στην καθημερινότητά μας, και ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει άφθονο παρασκήνιο και μοιράζεται τις εμπειρίες του και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της ελληνικής δισκογραφίας.

Όπως κάθε φορά, η βραδιά είναι γεμάτη μουσική, διασκέδαση και λαμπερές παρουσίες.

Ανάμεσα στα τραγούδια που έγιναν συνθήματα θα ακούσουμε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βουρλιώτη (NIVO), του Χρήστου Δάντη, του Θάνου Καλλίρη αλλά θα δούμε και τον Λευτέρη Πανταζή να επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Chart Show!

Σε αυτό το Chart Show όμως θα τραγουδήσουν και οι (με αλφαβητική σειρά):

Γιάννης Αρβανιτίδης

Αλέκος Ζαζόπουλος

Ισορροπιστής

Ελένη Καρακάση

Γεωργία Νταγάκη

Holly Grace

Konnie Metaxa

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Τίνα Μεσσαροπούλου, την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη, και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Ποιο τραγούδι όμως βρίσκεται στην κορυφή του chart αυτό το Σάββατο;