MEDIA

XFactor: O Άγγελος που μάγεψε τους κριτές και η Πωλίνα με τα… γεμιστά

XFactor: O Άγγελος που μάγεψε τους κριτές και η Πωλίνα με τα… γεμιστά
XFactor: Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και η Πωλίνα Λεσνέβσκαγια ήταν δύο από τους τραγουδιστές που ξεχώρισαν στις οντισιόν
MEGA

XFactor: Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και η Πωλίνα Λεσνέβσκαγια ήταν δύο από τους τραγουδιστές που ξεχώρισαν στις οντισιόν

Οι στιλιστικές επιλογές του Άγγελου Αρχανιωτάκη ήταν αυτές που πρώτα κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών στο XFactor το βράδυ της Κυριακής με τον ίδιο να λέει ότι η μουσική είναι κάτι που του προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση και είναι η θεραπεία του.

Αποφασισμένος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ο Άγγελος ερμήνευσε το Creep των Radiohead προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και θετικά σχόλια. «Είχα ξεχάσει ότι σε λένε Άγγελο και λέω «τι άγγελος είναι αυτός;». Τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό!», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας, με την Μαρίζα Ρίζου να φαντάζεται να ακούει την ερμηνεία του πίνοντας νωχελικά ένα ποτό. «Ήρεμος, στιβαρός, με σιγουριά… Με ξεκούρασες σαν ακροατή!».

Μπορεί οι τρίχες του Χρήστου Μάστορα να ορθώθηκαν από τη συγκίνηση, όμως ο Μιχάλης Κουινέλης δεν ένιωσε το ίδιο. «Αν μίλαγαν οι τρίχες, όπως είπε ο Χρήστος, οι δικές μου δεν μίλησαν. Δεν λέω ότι ήταν άσχημα, ήταν πολύ όμορφο, αλλά ήθελα να μιλήσουν και οι δικές μου τρίχες, έχω δεν έχω, ή όσες μου έχουν μείνει», είπε.
«Συμφωνώ με τον άτριχο φίλο μου, αλλά το πείραγμα που έκανες είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και έτσι ο Άγγελος εξασφάλισε μία θέση στην επόμενη φάση του XFactor.

Από την πλευρά της η Πωλίνα Λεσνέβσκαγια βρέθηκε στην σκηνή του XFactor, αποφασισμένη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν 9 ετών η μητέρα της την πήγε με… το ζόρι να μάθει πιάνο, ωστόσο δεν της άρεσε η κλασική μουσική. Στη συνέχεια όμως άρχισε να γράφει στίχους και έτσι μπήκε η μουσική στη ζωή της.

Η Πωλίνα επέλεξε του τραγούδι Can’t help falling in love του Έλβις Πρίσλεϊ με την Μαρίζα Ρίζου να δηλώνει υπέρ των πειραματισμών προσθέτοντας, όμως, ότι ένιωσε μια υπερβολή, τον Μιχάλη Κουινέλη να κάνει λόγο για αλλαγή στη συνταγή και τον Χρήστο Μάστορα να σολιάζει ότι ήταν σαν να έφτιαξε γεμιστά και να ξέχασε το ρύζι.