MEDIA

Survivor spoiler: Κλάματα και φαγωμάρα μετά τις τέσσερις υποψηφιότητες για αποχώρηση

Survivor
Survivor spoiler: Κόκκινοι και Μπλε μάχονται για το έπαθλο επικοινωνίας λίγο πριν την αποχώρηση

Survivor spoiler: Κόκκινοι και Μπλε μάχονται για το έπαθλο επικοινωνίας λίγο πριν την αποχώρηση

Η ανακοίνωση των τεσσάρων υποψηφιοτήτων για αποχώρηση από το Survivor φέρνει «φαγωμάρα» στον Άγιο Δομίνικο ενώ το έπαθλο επικοινωνίας φέρνει για άλλη μια φορά συγκίνηση.

«Δεν μπορώ να το πω ότι δεν το περίμενα. Ήξερα ότι ή θα είμαι εγώ ή η Βρησιήδα» ακούγεται να σχολιάζει η Στέλλα, η οποία είναι μια από τις τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Την ίδια ώρα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας η συγκίνηση χτυπάει «κόκκινο» με άλλους παίχτες να λένε στον Γιώργο Λιανό να τους πει ποια φωνή έχουν να περιμένουν και άλλους να λένε δακρυσμένοι «έχω να δω την οικογένεια μου πάνω από 9 μήνες και είναι πολύ δύσκολο εδώ που είμαστε δεν έχουμε καμία επικοινωνία».

Στον απαιτητικό στίβο μάχης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor, βάζει και αυτός τα κλάματα κρατώντας το κεφάλι του.

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο αγώνισμα της ασυλίας, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν από τους Μπλε και θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο.

Την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Στάθης Σχίζας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα για ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κι οι χαρακτηρισμοί έπεφταν βροχή.

Σε απόγνωση η Μπλε ομάδα

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Στη ψηφοφορία, οι Κόκκινοι παίκτες ψήφισαν τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα του Survivor, έβγαλε προτεινόμενη τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας έβγαλε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν από το επεισόδιο της Κυριακής ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.