MEDIA

Survivor spoiler: «O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας», καβγάδες, τραυματισμός και μια αποχώρηση

Survivor spoiler: «O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας», καβγάδες, τραυματισμός και μια αποχώρηση
Survivor spoiler: Οι καβγάδες, ο τραυματισμός της Στέλλας και η αποχώρηση σημαδεύουν το σημερινό επεισόδιο
ΣΚΑΙ

Survivor spoiler: Οι καβγάδες, ο τραυματισμός της Στέλλας και η αποχώρηση σημαδεύουν το σημερινό επεισόδιο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο ένας από τους τέσσερις υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor, συνεχίζει να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στον Άγιο Δομίνικο με τον ίδιο να απαντά ακόμα και με ειρωνείες σε όσα του καταλογίζουν συμπαίχτες και αντίπαλοι.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο σημερινό (13/04) επεισόδιο ακούγεται να κατηγορεί τον Άρη Σοϊλέδη ότι «έρχεται και φωνάζει στο πρόσωπό μου και φωνάζει ότι είμαι ψεύτης».

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στην ομάδα του ακούγεται να λέει με εμφανή την πικρία του «δεν μου έχετε δώσει τον λόγο ποτέ με ποιον θα κάτσω και θα παίξω, νομίζετε ότι το Survivor είναι δικό σας».

«Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μόνο ένας» συνεχίζει τις απαντήσεις του- με ειρωνεία αυτή τη φορά – ο make up artist.

Η ένταση, όμως, δεν υποχωρεί και συνεχίζεται λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα με τον Άρη Σοϊλέδη να ζητά «σταματήστε να κατηγορείτε κάποιον» και τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά «δεν μαζεύεις λίγο το στόμα σου».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στον αγώνα για το σημερινό έπαθλο θα υπάρξει και τραυματισμός, ο οποίος θα απαιτήσει την κλήση ασθενοφόρου. Θύμα η Στέλλα που χτυπάει στο κεφάλι με τον Γιώργο Λιανό να λέει «μην την κουνάς».

Οι καβγάδες φτάνουν τελικά και στο συμβούλιο του νησιού με τον Εμμανουήλ να λέει «δεν γίνεται ένας άνθρωπος να είναι παράλογος και όλοι να είναι λογικοί και να με βρίζουν όλη την ημέρα» και τον Άρη Σοϊλέδη να απαντά «είναι μυθομανής, δεν του έκανα καμία επίθεση».

Survivor Spoiler 12/04: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Γιάννης και ο Νίκος Αντωνόπουλος τέθηκαν στη διάθεση των τηλεθεατών, δίνοντας μια ξεχωριστή μάχη για να «επιβιώσουν» και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor.

Ποιοι τα κατάφεραν και ποιος είναι αυτός που δεν θα απολαύσει το πάρτι της Ενωσης και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα; Ακόμα μία αποχώρηση - έκπληξη θα δούμε στο παιχνίδι, καθώς οι περισσότεροι θα περίμεναν να φύγει αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος, όμως και πάλι τα κατάφερε! Ο παίχτης που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης (13/4) από το Survivor είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος και έτσι η κόκκινη ομάδα μείνει με 8 παίκτες πριν γίνει η ένωση των ομάδων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η νίκη έφερε αναστάτωση στο νησί - Χαμός με τη φράση που ξεστόμισε ο Άρης

Survivor: Χτύπησε το κεφάλι του ο Εμμανουήλ – Έφυγε για το νοσοκομείο (videos)