MEDIA

Survivor: Παρέμεινε στο παιχνίδι και το πήραν… ψύχραιμα - Αυτός αποχώρησε λίγο πριν την ένωση

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Glomex

Survivor: Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Survivor

Η τελευταία αποχώρηση πριν από την ένωση των ομάδων έλαβε χώρα στο Survivor κι ένας από τους παίκτες δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στο πάρτι.

Η ηρεμία αποτελεί πλέον άγνωστη λέξη στην καλύβα των Μπλε. O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και o Άρης Σοϊλέδης έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε υψηλούς τόνους.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέβηκαν επικίνδυνα, όταν ο make up artist αποκάλυψε το «υπόγειο» σχέδιο των συμπαικτών του.

Στο στίβο μάχης, το ατύχημα της Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου «πάγωσε» τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντιπάλους της. Η παίκτρια των Μπλε θα χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Περισσότερο με αγώνα γοήτρου ήταν ο αποψινός, αφού φαγητό θα υπάρχει άφθονο θα για όλους τους παίκτες στο πάρτι της Ένωσης.

Ωστόσο, απόψε οι Μπλε είναι αυτοί που πήραν τη νίκη και απήλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

Δεν ξανάγινε! Εγκατέλειψε η Ναυσικά χωρίς λόγο τον αγώνα

Ένα από τα ματσαρίσματα που έγιναν, ήταν αυτός της Θωμαΐδας με τη Ναυσικά, με τη δεύτερη να κάνει το απίστευτο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα παράτησε και πήγε στον πάγκο φωνάζοντας «δεν παίζω» και λογικό ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας να πάρει τη νίκη.

Το συμβούλιο και ο παίκτης που θα δει την ένωση από το σπίτι του

Στο συμβούλιο αποχώρησης μονοπώλησαν για ακόμα μια φορά τα προβλήματα που δημιουργεί στην μπλε ομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Αυτήν τη φορά ο παίκτης ήρθε αντιμέτωπος με τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος του ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και γενικότερα κανείς δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ίδιο. Στο συμβούλιο ο Εμμανουήλ έθεσε το θέμα κι υπήρξε δεύτερος κύκλος προσβολών. «Μου είπε τι να ζηλέψει ο Μαρτίκας από εμένα κι ότι είναι επιχειρηματίας με εφτά φαρμακεία. Με μειώνει και δέχομαι επίθεση. Και του λέω επειδή έχει λεφτά; Μου είπε όταν βγω έξω, θα δεχθώ επίθεση από το κοινό. Με όλα αυτά που λένε για εμένα κι εγώ ανησυχώ αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός»

Ο Άρης δεν άντεξε να τον ακούει να μιλά ακατάπαυστα κι είπε: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, έχει πρόβλημα. Είναι μυθομανής. Δεν τον έβρισα ποτέ και δεν του έκανα επίθεση. Του είπα ότι βγαίνοντας ο κόσμος δεν θα έχει την εντύπωση που νομίζει ότι έχει».

Στο τέλος, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος, παρά το κάλεσμα των παικτών προς το τηλεοπτικό να διώξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.