MEDIA

Surviror spoiler: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της ένωσης - «Θα ξεσηκώσω τον ελληνικό λαό»

Surviror spoiler: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της ένωσης - «Θα ξεσηκώσω τον ελληνικό λαό»
Survivor Spoiler: Οι παίχτες των δύο ομάδων είναι ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι κάνουν μπάνιο μετά από τόσους μήνες
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Οι παίχτες των δύο ομάδων είναι ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι κάνουν μπάνιο μετά από τόσους μήνες

Το πάρτι της ένωσης αλλάζει τα δεδομένα στο Survivor τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο καθώς οι παίχτες των δύο ομάδων έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και να απολαύσουν φροντίδες περιποίησης μετά από τόσους μήνες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Τα πλάνα από το επεισόδιο του Σαββάτου είναι χαρακτηριστικά του ενθουσιασμού που επικρατεί ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους. «Σαπουνάδες», «ήρθαμε επιτέλους για μπάνιο», «είμαι έτοιμη να απλώσω τις κρέμες μου», «είμαι έτοιμος να ξεσηκώσω τον ελληνικό λαό», είμαι έτοιμος για την τρελή παρτάρα» είναι μερικές από τις ατάκες των παιχτών του Survivor.

O σκηνοθέτης, μάλιστα, αναμένεται να χαρίσει και ορισμένα από τα πιο καυτά πλάνα των παιχτών την ώρα που θα κάνουν μπάνιο για να γίνουν τελικά… αγνώριστοι στο πάρτι.

Survivor Spoiler: Ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, οι «κόκκινοι» θα αποχαιρετήσουν την παραλία τους και θα μεταφερθούν σε αυτή των «μπλε». Οι παίκτες θα περιποιηθούν τον εαυτό τους μετά από πολλές μέρες, θα φορέσουν καθαρά ρούχα, θα φάνε άφθονα, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός τραγουδιού.

Οι εκπλήξεις που για τους παίκτες αλλά και για τους τηλεθεατές δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς στο επεισόδιο του Σαββάτου (16/4) θα δούμε και τραγουδιστή στο πάρτι της ένωσης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝ ΤΙΜΕ», ο Νίκος Κουρκούλης θα είναι φέτος ο τραγουδιστής που θα ανέβει στη σκηνή του Survivor.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιθανώς να φέρει κι έναν ακόμη καλεσμένο – έκπληξη για να διασκεδάσει τους παίκτες σε μια VIP συναυλία, όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Jason Derulo.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδοπούλου: Με μονόπετρο στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor - Πότε παντρεύεται;

Survivor: Τρομακτικός τραυματισμός για τη Μαίη - Έφυγε για το νοσοκομείο (video)

Survivor: Μεγάλος καβγάς για τον Εμμανουήλ – «Άρη μάζεψε το στόμα σου» (videos)

Survivor: Άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την άσεμνη ατάκα του Σοϊλέδη (photos)