MEDIA

Survivor: Άρης και Τάκης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για τον άγριο τσακωμό

Survivor: Άρης και Τάκης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για τον άγριο τσακωμό
Oι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη μεταξύ τους.
Glomex

Survivor: Ένας απίστευτος καυγάς ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Δευτέρας.

Ένας απίστευτος τσακωμός ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο του survivor. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο Τάκης σχετικά με την ψηφοφορία.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα ο Άρης να σηκώνεται όρθιος και να ζητά να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο την ίδια στιγμή.

Τους δύο άνδρες χώρισαν οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και οι συμπαίκτες τους. Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και ο μισθοφόρο, οι οποίοι αμφότεροι ζήτησαν συγγνώμη μεταξύ τους, αλλά και από την παραγωγή και τους συμπαίκτες τους, για την συμπεριφορά τους.

«Θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο», είπε ο Άρης.

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα», συμπλήρωσε ο Τάκης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Δεν έχει ξαναγίνει! Τεράστιος τσακωμός Άρη και Τάκη - Τους έδιωξε ο Λιανός (video)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την στάση του Ρουβά μετά τον τσακωμό Άρη - Τάκη