MEDIA

Survivor: Ήταν έξω από κάθε ίντριγκα και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Glomex

Survivor: Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor

Το κλίμα στο νησί είναι τεταμένο, μια ημέρα μετά τα όσα απίστευτα σημειώθηκαν μεταξύ Άρη και Τάκη στο προηγούμενο συμβούλιο ψηφοφορίας.

Στο αποψινό συμβούλιο αποχώρησης, το τηλεοπτικό κοινό είδε νέους καυγάδες. Σοφιάννα και Τάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ενώ ένταση επικράτησε και ανάμεσα στη Ναυσικά με τον Σπύρο, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να κατηγορεί τη Ναυσικά ότι λέει ψέματα.

Η αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη ήταν η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor. Η 19χρονη φοιτήτρια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο κράτησε στο παιχνίδι τους Γιώργο Κατσαούνη και Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, Σοϊλέδης, Σοφιάννα, Μαίη και Ταλάντσεφ αγκαλιάστηκαν, ενώ στον αντίποδα η Σταυρούλα και η Ασημίνα δάκρυσαν για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.

«Χάρηκα που το έζησα όλο αυτό, το ήθελα πάρα πολύ. Θα επιστρέψω στη φοιτητική μου ζωή, ευχαριστώ όσους γνώρισα εδώ και μου στάθηκαν», τόνισε λίγο πριν αποχωρήσει η Τζο από το παιχνίδι.