MEDIA

MasterChef: Αυτός είπε «Arrivederci» στη διαδικασία αποχώρησης και την ανατροπή με την κάρτα ασυλίας

MasterChef: Αυτός είπε «Arrivederci» στη διαδικασία αποχώρησης και την ανατροπή με την κάρτα ασυλίας
MasterChef: Έντεκα πλέον οι μάγειρες που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Τρίτης
Instagram

MasterChef: Έντεκα πλέον οι μάγειρες που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Τρίτης

Με 11 μάγειρες θα συνεχιστεί πλέον το MasterChef καθώς στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης είδαμε άλλη μια αποχώρησε με ιταλικό «χρώμα» και αφού είχε προηγηθεί «παρέμβαση» λόγω της κάρτας ασυλίας.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε το Τεστ Γευσιγνωσίας με τον Γιάννο να μονομαχεί με την Ελισάβετ και τελικά να κερδίζει ξανά την κάρτα ασυλίας δίνοντας 13 σωστές απαντήσεις έναντι 10 της αντιπάλου του.

Όταν, δε, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τον Γιάννο αν θα κάνει χρήση της ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση του υποψήφιου που θα σωθεί αλλά θα μαγείρευαν τρεις αντί για τέσσερις διαγωνιζόμενους για την αποχώρηση, ο παίχτης ανακοίνωσε ότι θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας: Δύσκολη η επιλογή, έχω δύο άτομα που θέλω να σώσω, αλλά μπορώ να σώσω μόνο ένα. Θα είναι ο Μάριος σήμερα».

Από την πλευρά του ο Μάριος εξέφρασε το «ευχαριστώ» του προς τον Γιάννο που «μου έδωσε τη θέση να πάω στους 11 και να πολεμήσω, να πάω παρακάτω. Τον σέβομαι από την αρχή μέχρι σήμερα, κάνουμε πολύ παρέα. Είμαστε πολύ κοντά τα παιδιά μεταξύ μας. Οφείλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Ακολούθησε η διαδικασία του πιάτου αντιγραφής ανάμεσα στην στην Καλλιόπη, τον Νίκο Π. και τον Βασίλη που κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα πιάτο ίδιο με αυτό που τους παρουσίασε ο καταξιωμένος και βραβευμένος σεφ, Luca Piscazzi.

Την καλύτερη προσπάθεια έκανε η Καλλιόπη η οποία βρέθηκε πρώτη «ασφαλής» στον εξώστη του MasterChef για να την ακολουθήσει με 23 βαθμούς ο Νίκος Παπαιωάννου ενώ ο Βασίλης Μπόλος ήταν αυτός που αποχώρησε.

«Ευχαριστώ όλους, τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες που μας βοηθάνε στα δύσκολα και στα εύκολα, μας λένε “χαμογελάστε, πάμε…”. Νομίζω είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς. Σας γνώρισα… για εμένα αυτό είναι τιμή πραγματικά» είπε συγκινημένος ο Βασίλης που δέχθηκε τις αγκαλιές και τις ευχές για «καλή τύχη» από τους κριτές του MasterChef.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση ο Βασίλης χαρακτήρισε «τρελό, όμορφο και δύσκολο» το MasterChef λέγοντας ότι αυτός που θέλει να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη.

Ο ίδιος δήλωσε «πάρα πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Θα μπορούσα να πάω παραπάνω, αλλά κρατάω τα καλά» ενώ δεν ξέχασε και τον «Μπόμπαινα» για τον οποίο είπε ότι «δεν είναι αυτό που φαίνεται. Έχει δύο πτυχές, είναι ένας άνθρωπος σε δύο κομμάτια. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος… όταν έρχεται εδώ πέρα γίνεται διαφορετικός. Δε θα μου λείψει ο Μήτσος, δε θα έχει με τι να ασχολείται».