MEDIA

Αγγελική Νικολούλη: Μήνυμα όλο νόημα για τα παιδιά - Πότε επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ»

Αγγελική Νικολούλη: Μήνυμα όλο νόημα για τα παιδιά
Facebook

Με την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη, στις δύο τελευταίες εκπομπές της φιλοξένησε συνέντευξη του Μάνου, ωστόσο για τις ημέρες του Πάσχα, η έρευνα της δημοσιογράφου και της ομάδας της, θα παύσει για λίγο. Η εκπομπή δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Παρασκευή (22/04) αλλά ούτε και την Παρασκευή 30 Απριλίου. Το «Φως στο Τούνελ» θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα την Παρασκευή 6 Μαΐου.

«Μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα της η Αγγελική Νικολούλη στο οποίο γνωστοποίησε πως η εκπομπή δεν θα προβληθεί τις δυο επόμενες Παρασκευές.

«Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.

Παιδιά ματώνουν και "σβήνουν" όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται. Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.