MEDIA

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του
Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen

Την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες το βράδυ, Δευτέρα 25 Απριλίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε το βράδυ της Δευτέρα 25 Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Το τηλεπαιχνίδι επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 16 χρόνια και στην πρεμιέρα του κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 26,2%, ενώ ο Εκατομμυριούχος 18,5%. Οι Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν στο 17,2% και ο Πλάτανος στο 8,2%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Εκατομμυριούχος είχε μέσο όρο 22,3%, ενώ το Survivor είχε 21,8%. Οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν 15,4% και ο Πλάτανος 4,8%.

Η τηλεθέαση

  • ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 26,2%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 18,5%

Άγριες Μέλισσες – 17,2%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 8,2%

  • ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 22,3%

Survivor – 21,8%

Άγριες Μέλισσες – 15,4%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 4,8%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή του παιχνιδιού