MEDIA

MasterChef: Στο «κυνήγι» της δεκάδας - Ποιος κέρδισε τη λευκή ποδιά (vid)

MasterChef: Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο γλυκό στην ομαδική δοκιμασία
Ελπίδα ή Ελισάβετ κέρδισε την ατομική ασυλία;

MasterChef: Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο γλυκό στην ομαδική δοκιμασία

Η μπλε ομάδα του MasterChef 2022 με αρχηγό την Ελισάβετ απέτυχε να φτιάξει ένα ιταλικό μενού που να εντυπωσιάσει τους κριτές και την καλεσμένη πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli κι έτσι ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία από την κόκκινη ομάδα.

Οι «μπλε» είχαν μια τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Στο τέλος το μέλος εκείνο που κέρδισε τη μια και μοναδική ασυλία δεν μπορεί να ψηφιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στην πρώτη φάση της δοκιμασία ασυλίας που απαιτούσε από τους παίκτες να ετοιμάσουν μια κλασική συνταγή ζυμαρικών νικήτριες αναδείχθηκαν η Ελπίδα με την Ελισάβετ. Στη δεύτερη φάση που έπρεπε να φτιάξουν τρεις τέλειες πίτσες την καλύτερη προσπάθεια είχε η Ελπίδα, κερδίζοντας έτσι την ασυλία από την Ελισάβετ και την είσοδό της στους TOP 10 του φετινού διαγωνισμού.

«Σίγουρα θα ψηφιστώ και δε με νοιάζει κιόλας. Είμαι εδώ για να παλέψω. Πολλοί θα θέλανε, το είδα στα μάτια τους ότι όταν τους είπα "μην ανησυχείτε θα παλέψω" ήταν με κάτι χαμόγελα και όλοι με αγκάλιαζαν και με αγαπούσαν και μου λέει ο Γιάννος "δεν τα βλέπεις; Ξύπνα άνοιξε τα μάτια σου θα σε φάνε, θέλουν τη θέση σου". Και τον ευχαριστώ γι' αυτό, άλλη μια φορά με βοηθάει», δήλωσε η Ελισάβετ αναφορικά με τους συμπαίκτες της μετά την ήττα τους.