MEDIA

X-Factor: Η νέα ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη - Συγκινήσεις, αφιερώσεις και ανατροπές

X-Factor: Η νέα ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη - Συγκινήσεις, αφιερώσεις και ανατροπές
Η αγωνία κορυφώθηκε στο χθεσινό X-Factor.
Glomex

Έπειτα από αρκετή κούραση και άγχος ο Μιχάλης Κουινέλης «έκλεισε» την ομάδα του για τα live του X-Factor.

Το βράδυ της Παρασκευής, είδαμε στο επεισόδιο X-Factor, τον Μιχάλη Κουινέλη να προσπαθεί να επιλέξει την ομάδα του. Δέκα σόλο καλλιτέχνες και γκρουπ βρέθηκαν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού με στόχο να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες.

«Είναι περίεργη η φάση που είμαι εδώ μόνος μου και οι συμπαίκτες μου είναι από εκεί!», είπε αρχικά ο κριτής του X-Factor, με την Μαρίζα Ρίζου να του φωνάζει πως τον αγαπάνε.

Η πρώτη παίκτρια που διεκδικεί μία θέση στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη στο X-Factor, είναι η Ιόλη Πενταρά. Με μία ξεσηκωτική ερμηνεία του τραγουδιού «Dance Monkey», η Ιόλη έκανε τους κριτές να χορεύουν από τις θέσεις τους.

«Δηλώνω υπερήφανος στην τοποθεσία X-Factor! Θυμάμαι στις πρώτες οντισιόν είχε κάποιες αστάθειες, φάνηκε όμως ότι το δούλεψε πάρα πολύ», είπε ο κριτής αναγνωρίζοντας την εξέλιξη της Ιόλης.

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται στο πλατό του X-Factor. Η Μαρίζα Ρίζου ξετρελάθηκε με τον Βασίλη Μήτσιο, τόσο πολύ που σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει.

«Τι γλυκό παιδί… Πάνγλυκο!», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Συγκίνησε με το τραγούδι «Another Love» ο Μίλτος Χαρόβας, ο οποίος πήρε τη θέση του Νικόλα Κωνσταντίνου.

Οι Yiname πάντρεψαν τα τραγούδια «Εν Λευκώ» και «Τέτοια νύχτα μη ρωτήσεις». Η μίξη των δύο τραγουδιών ήταν εκρηκτική, με το συγκρότημα να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Μεγάλο ήταν το δίλημμα για τον Μιχάλη Κουινέλη όταν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο δυνατούς παίκτες. Ο κριτής αποφάσισε ότι ο Θανάσης και o Κωστής να είναι εκείνοι που θα πάρουν την καρέκλα του Βασίλη.

«Είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά νιώθω ότι για να ολοκληρωθεί θέλει περισσότερη δουλειά. Ξέρω ότι θα βρει το δρόμο του. Από μόνος του γνωρίζει πόσο καλός είναι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης για τον Βασίλη.

Ο Γιάννης Ονησιφόρου, μάγεψε με τη μπαλάντα «Dancing on my own» τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Στο συγκεκριμένο σημείο του επεισοδίου, αν και ο Μιχάλης Κουινέλης βρισκόταν σε δίλημμα, οι εκφράσεις της Μαρίζας Ρίζου και του Στέλιου Ρόκκου τα λένε όλα.

Ο Γιάννης κέρδισε μια θέση στην ομάδα του Μιχάλη. Ο κριτής τον χαρακτήρισε ένα σπουδαίο τραγουδιστή και ανυπομονεί για τα επόμενά τους βήματα,

«Δεν ξέρω τι θα ακούσουμε Παναγία μου παρακάτω, γιατί με τον Γιάννη θα πάμε παρακάτω», είπε ο κριτής.

Στην πορεία της βραδιάς είδαμε τον Γιάννη να βρίσκεται στην καρέκλα της Ηλέκτρας.

«Αφού το ήξερα ρε φίλε!», είπε για το προαίσθημα της η Ηλέκτρα.

«Έχεις ακούσει ποτέ με τον νόμο της έλξης;», την ρώτησε η Μαρίζα Ρίζου.

«Ο νόμος της έλξης λέει ότι σκεφτόμαστε το τραβάμε», συμπλήρωσε.

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον παππού μου», είπε ο παίκτης μόλις έμαθε ότι κέρδισε μία θέση στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, έχασε τον παππού του πριν από μία εβδομάδα και με αυτή του την ερμηνεία ήθελε να αποτυπώσει όλο του το πάθος.

Έπειτα από αρκετή κούραση και άγχος ο Μιχάλης Κουινέλης «έκλεισε» την ομάδα του για τα live του X-Factor. Η ομάδα του Μιχάλη που κατεβαίνει στον τελικό του Χ-Factor θα απαρτίζεται από τον Γιάννη Ονησιφόρου, τον Μίλτο Χαρόβα, την Ιόλη Πενταρά και τους Yiname.

Διαβάστε επίσης:

X Factor: «Έκλεισε» η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη!