MEDIA

Survivor Spoiler 1/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 1/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Για κάποιους θα είναι έκπληξη ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον… τάκο
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 1/5: Για κάποιους θα είναι έκπληξη ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον… τάκο

Οι αγώνες ασυλίας επιστρέφουν στο Survivor έπειτα από το Πάσχα και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα απόψε για τη νίκη.

Οι «μπλε» στο χθεσινό (30/4) επεισόδιο πήραν… ανάσα καθώς κατάκτησαν τη νίκη μετά από πολλούς αγώνες και μαζί το έπαθλο που ήταν επίσκεψη στη Πούντα Κάνα.

Από την άλλη οι «κόκκινοι» μέχρι και χθες είχαν ένα τρομερό σερί, κατακτώντας όλα τα μεγάλα έπαθλα που έδωσε ο Ατζούν, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το έντονο κλίμα και τους καβγάδες που επικρατούν στη μπλε ομάδα.

Αυτοί θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς όπως είδαμε στο trailer οι εντάσεις ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους άλλους παίκτες δεν σταματούν.

Η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη με τον Τάκη να τα «βάζει» με αρκετούς παίκτες από την ομάδα του, ενώ στο συμβούλιο του νησιού επιτίθεται και στον Σπύρο Μαρτίκα.

Θα καταφέρουν όμως στο αγώνισμα να μείνουν ενωμένοι και να πάρουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη; Η απάντηση είναι όχι. Όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς το πρωί, οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στις νίκες και στέλνουν τους Μαχητές στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο.

Πολλοί θα περίμεναν να είναι αυτός ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς δεν φέρνει νίκες στην ομάδα, όμως οι παίκτες θα ψηφίσουν με άλλα κριτήρια και έτσι ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού.