MEDIA

Survivor: Χαμός στο Twitter! Ζητούν αποβολή του Άρη Σοϊλέδη – Τα «ακούει» μέχρι και η Μαρία Αντωνά

Survivor: Χαμός στο Twitter! Ζητούν αποβολή του Άρη Σοϊλέδη – Τα «ακούει» μέχρι και η Μαρία Αντωνά

Survivor: Οι χρήστες του δημοφιλές μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγιναν έξαλλοι με την πράξη του Άρη Σοϊλέδη

Στο χθεσινό (3/5) επεισόδιο του Survivor ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ποινή στους Άρη και Τάλα. Ο λόγος ήταν πως παραβίασαν βασικό κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος ήταν να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της.

Να υπενθυμίσουμε πως την ίδια ποινή είχε δεχθεί στο φετινό Survivor ο Γιάννης Τσολάκης στις αρχές, όταν και είχε πιει καφέ που βρήκε από την παραγωγή.

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι μετά την πράξη των παικτών της μπλε ομάδας, όμως τα έβαλαν κυρίως με τον Άρη. Τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ τα «άκουσε» μέχρι και η σύζυγός του Μαρία Αντωνά.