MEDIA

Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor - Πιάστηκαν στα χέρια Εμμανουήλ και Βρισηίδα

«Σκοτώθηκαν» στο Survivor
«Σκοτώθηκαν» στο Survivor
Glomex

Η κατάσταση στο Survivor έχει ξεφύγει τελείως... 

Το νευρικό σύστημα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor χτύπησε «κόκκινο» εξαιτίας των φωνών που άκουγε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού.

Ο παίκτης που την εκνεύρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος της φώναζε στόχευσε. Η Βρισηίδα πήγε να του ζητήσει τα... ρέστα για τη συμπεριφορά του με τον ίδιο να αντιδρά.

  • Β.Α.: Μου είπες σκάσε; Δεν σε έβρισα αγόρι μου. Χαλάρωσε
  • K.E.: Τι φωνάζεις; Με σπρώχνεις; Επικοινωνείς;
  • Β.Α.: Δεν σέβεσαι!
  • Κ.Ε.: Με σπρώχνεις μπροστά στην κάμερα και που πάω να παίξω; Υστερική. Δεν ντρέπεσαι και με χτυπάς;
  • Γιατί με σπρώχνεις;


Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων των παικτών του Survivor για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Survivor: Όλα όσα έγιναν χθες

Πηγαδάκια, τσακωμούς, ένταση στο στίβο μάχης και την καθιερωμένη αποχώρηση της εβδομάδας είχε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης με τους μπλε να αποχαιρετούν έναν συμπαίκτη τους.

Πρώτο θέμα πριν την αποχώρηση ήταν η στάση του Άρη Σοϊλέδη και του Τάλα με τη Βρισηίδα να σχολιάζει ότι παρά την ποινή που τους επιβλήθηκε για την «παράνομη» επικοινωνία τους τα έδωσαν όλα για να κερδίσει η ομάδα ώστε να έχουν δικαίωμα να απολαύσουν τα μεγαλύτερα που έρχονται.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε η εμμονή που καταλογίζουν συμπαίχτες του στον Σπύρο Μαρτίκα όσον αφορά τον Τάκη Καραγκούνια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εμφανίζεται χαρούμενος που έγιναν τσακωτοί Άρη και Τάλα λέγοντας για τον πρώτο ότι δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό.

Με τον Άρη τα είχε και η Βρισηίδα, η οποία πιστεύει ότι δεν έχει μετανιώσει για την ποινή που δέχθηκε σε αντίθεση με τον Τάλα και θεωρεί πως η συγγνώμη του ποδοσφαιριστή δεν ήταν ειλικρινής.

Όταν ήρθε η ώρα του στίβου μάχης η Βρισηίδα εμφανίστηκε αδιάθετη εγκαταλείποντας τον χώρο για λίγο πριν τελικά να επιστρέψει και να συμμετέχει κανονικά. Η ίδια, μάλιστα, είχε και καυγά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με τον οποίο έφτασε στο σημείο να σπρωχτούν.

Βρισηίδα και Κωνσταντίνος συνέχισαν να ασχολούνται με τον τσακωμό τους και μετά την ήττα της ομάδας τους, με ορισμένους από τους συμπαίκτες τους να θεωρούν πως αυτός ο καυγάς έπαιξε ρόλο στην ήττα, αν και το πρόβλημα ξεκινάει από την καλύβα.

Εντωμεταξύ Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου επιχείρησαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον φαρμακοποιό να κάνει την πρώτη κίνηση φτάνοντας στο σημείο στο συμβούλιο να υπερασπιστεί την συμπαίχτριά τους προκαλώντας γέλια για την αλλαγή στάσης του.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, το ενδιαφέρον στο συμβούλιο επικεντρώθηκε στην επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ με τον έξω κόσμο και με αγαπημένα τους πρόσωπα, παραβιάζοντας τους όρους του Survivor. Αυτό πυροδότησε ένα ντόμινο εξελίξεων με τον Τάκη να εκτοξεύει βέλη και προσβολές προς τον Άρη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη, με τους φίλους της να είναι απαρηγόρητοι από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τσακωμοί, ελιγμοί, εμμονές και μια αποχώρηση που έφερε κλάματα