MEDIA

Άμαντα Γεωργιάδη: Όσα είπε για τη ρατσιστική ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision

Άμαντα Γεωργιάδη: Όσα είπε για τη ρατσιστική ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision
Instagram: amandatenfjord

Αμάντα Γεωργιάδη: Η απάντηση της νεαρής τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision

Στο Τορίνο της Ιταλίας βρίσκεται η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Die Together».

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει δύο πρόβες και είναι σχεδόν έτοιμη για να ανέβει την Τρίτη (10/5) στη σκηνή για να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα (6/5) η Αμάντα εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ρατσιτσική ερώτηση που δέχθηκε από Πολωνό δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν λίγο περίεργη η ερώτηση που δέχθηκα. Είμαι Ελληνίδα, αλλά είμαι από την Νορβηγία. Πολύ σωστά δόθηκε η απάντηση από την Σοφία (ενν. την επικεφαλής της ελληνικής αποστολής) ότι με βρήκαν γιατί έχω ένα ταλέντο και όχι γιατί είμαι από την Νορβηγία», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη, σχολιάζοντας την ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Όπως είπε, η σχέση της με την Ελλάδα είναι στενή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα. Κάθε χρόνο έρχομαι στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα, κάνω μπάνια εκεί. Η γιαγιά μου, που την αγαπάω πάρα πολύ, μένει στα Γιάννενα».

«Δεν σκέφτομαι σε ποια θέση θα βγούμε, θέλω να κάνουμε κάτι ωραίο και σημαντικό», πρόσθεσε η Αμάντα Γεωργιάδη.