Η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ στις εφημερίδες

Newsroom Newsroom

Η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ στις εφημερίδες

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά, οι δηλώσεις Τσίπρα με προσκλητήριο συσπείρωσης της αριστεράς και η προφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Θα τ`αλλάξουμε όλα!.... Δεύτερη ομιλία Σαμαρά στο Ζάππειο".
Η εφημερίδα γράφει ότι "με έμφαση στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας....Μεγαλύτερες αρμοδιότητες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με εκλογή του απευθείας από τον λαό. Στα σχέδια της ΝΔ είναι επίσης το ασυμβίβαστο αξιώματος υπουργού-βουλευτή".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η... Θεία Δίκη".
Η εφημερίδα γράφει ότι "τη χαριστική βολή στον προφυλακισμένο πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο έδωσε με την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή η Αικατερίνη Σταμάτη, θεία της συζύγου του".

ΕΘΝΟΣ: "Ξυπνάει από τον λήθαργο η Ευρώπη".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μπαίνει η ανάπτυξη. Η γραμμή που χαράζει ο Φρ.Ολάντ και οι πιέσεις των χωρών του Νότου αφυπνίζουν τις Βρυξέλλες. Ο πρόεδρος της Κομισιόν συγκαλεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ανθελληνικά σχέδια κρύβονται πίσω από το προσωπείο αιρέσεων!"
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Γ.Παλμός αποκαλύπτοντας πολλά μυστικά των αιρέσεων. Υφίσταται κάποιο παγκόσμιο κέντρο, εκ του οποίου εκπορεύονται αιρέσεις, οι οποίες στην πορεία εισάγονται στην Ελλάδα!!."

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι Βρυξέλλες δίνουν... χάρη στις χώρες του Μνημονίου".
Η εφημερίδα γράφει ότι "συζητούν παράταση στο ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για έλλειμμα και χρέος. Βλέουν το οικονομικό αδιέξοδο της ακραίας λιτότητας και την πολιτική έκρηξη σε Γαλλία, Ολλανδία. Υπό πίεση η Μέρκελ. Τι σημαίνει η αλλαγή ρότας της Κομισιόν για την Ελλάδα".

ΕΣΤΙΑ: "Ολη η αλήθεια για την φορολογία".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "Αίσθηση έχει προκαλέσει έκθεσις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ), που διαπιστώνει ότι στην Ελλάδα το εισόδημα από την παροχή εργασίας υπερφορολογείται".

Η ΑΥΓΗ: "Αυτοί διαιρούν, εμείς ενώνουμε".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Προσκλητήριο συσπείρωσης από τον Αλ.Τσίπρα σε μεγάλη συγκέντρωση χθες στον Βόλο. Οι πολίτες να συμβάλουν στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ, για την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, την ακύρωση του Μνημονίου και την ισχυρή διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων για αστυνομικούς και πιλότους".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "το κοινωνικό συμβόλαιο της ΝΔ με τον ελληνικό λαό για εκείνα που πρέπει να αλλάξουν παρουσίασε χθες στο Ζάππειο, ο Αντ.Σαμαράς, δίνοντας έμφαση στους τομείς της ασφάλειας και της πάταξης της εγκληματικότητας, ενώ κατέθεσε ρηξικέλευθες προτάσεις για την αναβάθμιση των θεσμών και δεσμεύθηκε ότι θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τα ειδικά μισθολόγια".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Απολογία "καίει" Τσοχατζόπουλο".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ευθεία σύνδεση του Ακη Τσοχατζόπουλου με την υπεράκτια εταιρία Torcaso που συμμετείχε στο ξέπλυμα "μαύρου" χρήματος αποκάλυψε η θεία της συζύγου του, Αικατερίνη Σταμάτη. Οσα δεν επιβεβαίωσαν στον ανακριτή οι υπεύθυνοι των off-shore εταιρειών, που υποστήριξαν ότι έκαναν εξυπηρετήσεις στον εξάδελφο του πρώην υπουργού Νίκου Ζήγρα, ομολόγησε απολογούμενη η Αικατερίνη Σταμάτη".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Στροφή στις αριστερές ρίζες κάνει ο Βενιζέλος".
Η εφημερίδα γράφει ότι "η συσπείρωση όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009 και φλερτάρουν με την Αριστερά, μέλημα της Ιπποκράτους για πρωτιά στις εκλογές. Ο Βενιζέλος "ψάχνει" συμμαχίες για την επόμενη ημέρα για να στήσει αριστερό κυβερνητικό συνασπισμό".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Η τρόικα στην Αθήνα για νέα μέτρα".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "στο διάστημα μεταξύ 15-21 Μαΐου αναμένεται να έρθει η τρόικα στην Αθήνα για μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το νέο οικονομικό, επιτελείο της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και θα επιστρέψει αργότερα στις αρχές Ιουνίου, για τον έλεγχο του Μνημονίου 2 και την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων, ύψους 11,6 δισ.ευρώ περίπου, για την περίοδο 2013-2014".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13: "Το χουντικό δεκανίκι του Καμμένου αποκαλύπτει:"Είναι μπαταξής και λογοκλόπος".
Η εφημερίδα γράφει ότι "θέλοντας να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της υπόθεσης μίλησε με τον κ.Γεωργαλά ο οποιος είπε:"Ο Καμμένος με επισκέφθηκε στις 26 Μαΐου το 2011 φέρνοντας ένα εικόνισμα του Αγ.Νικολάου που είχε τυπώσει το υφυπουργείο Αιγαίου και μια τούρτα. Εκεί συμφωνήσαμε να του δώσω μια μελέτη που είχα κάνει για την κρίση και τον τρόπο αντιμετώπισής της για να τη χρησιμοποιήσει κατά βούληση. Να τη βγάλει βιβλίο με το όνομά του ή όπως αλλιώς νομίζει αυτός".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αμεσες προτάσεις του ΚΚΕ για την ανακούφιση της νεολαίας".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "το ΚΚΕ αναδεικνύει τα οξυμένα προβλήματα που έχει η νεολαία, έχει προτάσεις για την ανακούφιση των μαθητών, των φοιτητών, των σπουδαστών, των παιδιών από τα εργατικά λαϊκά στρώματα, που η εφαρμογή του συγκρούεται με την πολιτική των κυβερνήσεων και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας".

ΤΑ ΝΕΑ: "Φλερτ Τσίπρα με Παπαρήγα και... Καμμένο".
Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι "σάλο προκάλεσαν δηλώσεις Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να δεχτεί στήριξη από το κόμμα Καμμένου για τον σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, με πρωθυπουργό την Αλέκα Παπαρήγα!"

DEALnews: "Ευρωπαϊκά μέτρα αγγίζουν την Ελλάδα".
Η εφημερίδα γράφει ότι "γαλλικός άνεμος αλλαγής. Η ΕΕ ρίχνει χρήμα και δάνεια στις αγορές. Η ύφεση στην ευρωζώνη φέρνει την ανάγκη ανατροπών. Εγκατάλειψη της πολιτικής λιτότητας και πλάνο για επιθετική επενδυτική πολιτική".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Παράταση μέχρι 1η Ιουνίου για επενδυτικές προτάσεις".
Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "παρατείνεται εως την 1η Ιουνίου η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν τις θετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Έκτακτη Σύνοδος για την ανάπτυξη".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε έκτακτη σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, που σύμφωνα με πληροφορίες θα συγκληθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί η πρόταση ενός Συμφώνου για την ανάπτυξη που θα συμπληρώνει το δημοσιονομικό σύμφωνο".

ΚΕΡΔΟΣ: "Εντολή της τρόικας για ελέγχους με αυστηρά χρονοδιαγράμματα".
Η εφημερίδα γράφει ότι "σε ελεγκτικό κλοιό εως τον Ιούνιο θα βρεθεί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών η ελίτ των φορολογουμένων, η οποία απειλείται με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους στην περίπου που εντοπισθούν να φοροδιαφεύγουν".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Παράταση προσαρμογής στις χώρες του μνημονίου".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "εντείνονται οι διαβουλεύσεις κυρίως σε επίπεδο Κομισιόν, αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για χορήγηση χρονικής παράτασης στις μνημονιακές χώρες, προκειμένου να πετύχουν στους δημοσιονομικούς στόχους".

Κορονοϊός - Όσοι τα κατάφεραν: Αχτίδα φωτός από την επιβίωση υπερηλίκων (vid)

23:53

Κορονοϊός: «Κολλάει» από τα κουνούπια ή όχι; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

23:50

Κορονοϊός - ΗΠΑ: Πέθανε βρέφος από τον φονικό ιό

23:48

Βούρος: «Τη Δευτέρα αρχίζει η υπογειοποίηση»

23:41

Κορονοϊός: 10 συμβουλές διαχείρισης του στρες για τους φοιτητές

23:41

Κορονοϊός: Οι εισαγγελείς διαμαρτύρονται για την παράταση δικαστικού έτους

23:39

Αθηναΐς Νέγκα: Aυτό που έκανε ο σύζυγός της για εκείνη δεν το περίμενε με τίποτα (pics)

23:35

Η συγκλονιστική φωτό παρουσιάστριας έξω από το σπίτι των γονιών της και η κραυγή αγωνίας: «Φοβάμαι»

23:33

Κορονοϊός - Κορινθία: Φοιτητής που επέστρεψε από Αγγλία το πρώτο κρούσμα στην περιοχή

23:31

Κορονοϊός: Εικόνες ΣΟΚ από drone! Πόλη «φάντασμα» το Παρίσι (pics)

23:29

Φαγητό πριν τον ύπνο: Οι 5 χειρότερες τροφές (εικόνες)

23:25

Κορονοϊός - Έκκληση 5.000 γιατρών για την Ελλάδα: Η ΕΕ να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των προσφύγων

23:20
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved