MEDIA

Eurovision 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας - Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Eurovision 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας - Πώς μπορείτε να ψηφίσετε
Η φετινή υποψήφια της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Eurovision 2022: Γύρισε η κλεψύδρα για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη έναρξη της Eurovision 2022. Ο Α’ Ημιτελικός ξεκινά στις 22:00, η Ελλάδα αναμένεται να εμφανιστεί απόψε στην 15η θέση προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, καθώς σύμφωνα με το επίσημο fan club του διαγωνισμού, η Ελλάδα ήρθε πρώτη χθες, μετά τη γενική πρόβα κατά την οποία ψηφίζουν και οι επιτροπές των χωρών, στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων που βρίσκονται στο Τορίνο για την Eurovision.

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Pala Olimpico, η ΕΡΤ μεταδίδει, στις 10 το βράδυ, τον πρώτο ημιτελικό, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στη 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Στον μουσικό διαγωνισμό δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τη χώρα μας. Ωστόσο, όσοι Έλληνες βρίσκονται στο εξωτερικό σε μια από τις 19 χώρες που μπορούν να ψηφίσουν απόψε, μπορούν να συμβουλευτούν τον πίνακα που ακολουθεί για τους επίσημους αριθμούς των τηλεοπτικών σταθμών.

eurovision.jpg
Οι τηλεφωνικοί αριθμoί των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εμφάνιση της Ελλάδας

Ορισμένα τεχνικά προβλήματα όμως στην εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, τα οποία υπήρξαν στην προηγούμενη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία οδήγησαν σε αλλαγές στην εμφάνιση που θα έχει απόψε στη Eurovision 2022 η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, υπήρξαν τρεις αλλαγές στην τελευταία γενική δοκιμή για την ελληνική αποστολή τις οποίες θα δούμε και στον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022.

Οι αλλαγές αυτές είναι οι εξής:

  1. Οι καρέκλες στο σκηνικό θα «λιώνουν» πιο γρήγορα με χρώμα.
  2. Οι σκιές που θα απεικονίζουν τις αναμνήσεις που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι πιο τονισμένες.
  3. Τέλος, διορθωμένος αναμένεται να είναι και ο φωτισμός, ως προς τις εναλλαγές του, στα κοντινά πλάνα που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη.

Δ