MEDIA

Survivor: Στα «μαχαίρια» Τάκης και Άρης - «Λύγισε» ο Καραγκούνιας

Survivor - Καραγκούνιας: Δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη μάνα μου, μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης
Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται στα «μαχαίρια».
Glomex

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη μάνα μου»

Με εντάσεις και συγκινήσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης καθώς ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε κατά του ποδοσφαιριστή, που έχει κατηγορηθεί ότι επικοινώνησε με την Ελλάδα και με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά, παρότι αυτό απαγορεύεται.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και πρόσθεσε: «Εμείς κάθε φορά γινόμαστε ράκος για το έπαθλο και εκείνος έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι. Η μανούλα μου… Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης».

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει την Τετάρτη

Survivor spoiler: «Λυγίζουν» οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο - Ποιος αποχωρεί αύριο