MEDIA

MasterChef: O τοίχος, το ανακάτεμα των ομάδων και οι τσιρίδες της Καλλιόπης

MasterChef: O τοίχος, το ανακάτεμα των ομάδων και οι τσιρίδες της Καλλιόπης
MasterChef: Ο θρυλικός τοίχος έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Τετάρτης δυσκολεύοντας τους επίδοξους σεφ
instagram

MasterChef: Ο θρυλικός τοίχος έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Τετάρτης δυσκολεύοντας τους επίδοξους σεφ

Μια από τις στιγμές-σφραγίδα όλων των MasterChef έκανε την εμφάνισή του στο επεισόδιο της Τετάρτης καθώς οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να συνεργαστούν έχοντας μεταξύ τους τον θρυλικό τοίχο.

«Καλώς ήρθατε παιδιά. Πιστεύω πως όλοι έχετε καταλάβει με τι έχουμε να κάνουμε. Ο θρυλικός τοίχος του MasterChef» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Παναγιώτη να είναι ο μόνος από τους 8 που δεν ενθουσιάστηκε δηλώνοντας ότι του φαίνεται να περίεργο να μαγειρέψει με αυτόν τον τρόπο.

Ο τοίχος δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στο MasterChef της Τετάρτης καθώς υπήρξε νέο ανακάτεμα των ομάδων χάρη στο πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει ο Χριστόφορος μετά τη νίκη του στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Ως ο αρχηγός της μπλε ομάδας αρχικά επέλεξε τον αντίπαλο αρχηγό βάζοντας στη θέση αυτή τον Νίκο Μπέρκα. «Επέλεξα τον Νίκο Μπέρκα για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας γιατί δεν έχει κάνει ποτέ αρχηγός και καλό είναι να περνάμε όλοι από αυτή τη θέση. Ο Νίκος είναι και καλό παιδί», εξήγησε την επιλογή του ο Χριστόφορος.

Μετά τις επιλογές που έγιναν εκατέρωθεν οι δύο ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: στους μπλε Χριστόφορος, Νικήτας, Καλλιόπη και Νίκος Ιταλός και στους κόκκινους Νίκος Μπέρκας, Ελπίδα, Πάνος και Γιάννος.

Οι επίδοξοι σεφ του MasterChef έπρεπε να επικοινωνήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να έχουν οπτική επαφή για να παραδώσουν στους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα:ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

Η Καλλιόπη που ήταν στην μπλε ομάδα τσίριζε για να την ακούσει ο Νικήτας, όμως εκείνος δεν την άκουγε καλά και τελικά δεν κατάφεραν να στήσουν σωστά τα πιάτα τους, κάτι που τους στεναχώρησε.