MEDIA

Eurovision 2022: Ρατσιστική επίθεση στην «καυτή» Chanel - Έσβησε το προφίλ της στα social (videos)

Eurovision 2022: Ρατσιστική επίθεση στην «καυτή» Chanel - Έσβησε το προφίλ της στα social (videos)
AP Photo/Luca Bruno

Eurovision 2022: Η εκπρόσωπος της Ισπανίας που τράβηξε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης, είχε κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media

Μία από τις εμφανίσεις που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό από τον 66ο τελικό της Eurovision, είναι αυτή της Ισπανίας και της Chanel.

Η μελαχρινή καλλονή με τον εκρηκτικό χορό και την ερμηνεία της, έκανε τους πάντες να παραληρούν και κέρδισε την τρίτη θέση με 459 βαθμούς.

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται» αναφέρθηκε στη Chanel και αποκάλυψε πως είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί στη ζωή της πάρα πολύ bullying για την καταγωγή της, μιας και οι δυο της γονείς είναι από την Κούβα.

Η Chanel είχε σβήσει τα προφίλ της στα social media μετά από ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί, ενώ είχε αναγκαστεί να παρατήσει και την ενασχολησή της με την ρυθμική γυμναστική, όπου είχε προχωρήσει μέχρι και τον πρωταθλητισμό, πάλι για τον ίδιο λόγο.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε επίσης ότι μια πελάτισσα σε ένα ταχυδρομείο, είχε απευθυνθεί στη Chanel λέγοντάς της να γυρίσει πίσω στη χώρα της.