MEDIA

Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: «Δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολές μου μέρες» (video)

Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: «Δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολές μου μέρες» (video)
Δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν εκείνο που της στέρησε μία θέση στον τελικό 
AP Photo/Luca Bruno

Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: Δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν εκείνο που της στέρησε μία θέση στον τελικό 

Η Ανδρομάχη έφτασε στην Αθήνα και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την Eurovision.

«Αισθάνομαι όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη. Ήταν τέλεια εμπειρία, ζήσαμε πολύ έντονα με συνεργάτες μου και θα το ξανακάναμε 100 φορές», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις.

Όπως είπε η ίδια, δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν εκείνο που της στέρησε μία θέση στον τελικό της Eurovision. «Θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να βρούμε τις αδυναμίες μας», είπε.

«Είμαι ικανοποιημένη, γιατί εάν δεν ανέβεις στην σκηνή να το κάνεις δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι. Το άγχος μου ήταν σε φυσιολογικά πλαίσιο. Είχα πολύ όμορφες σκέψεις».

Νωρίτερα ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος σχεδίασε το φόρεμα που φορούσε επί σκηνής η Ανδρομάχη, είχε δηλώσει πως το outfit θα επιστρέψει σε κείνον. Η Ανδρομάχη δήλωσε πως δεν έχει προλάβει να μιλήσει ακόμα μαζί του, όμως αν το θέλει θα του το δώσει.

«Τα αρνητικά σχόλια στη ζωή μου γενικά με δυναμώνουν, δεν με ρίχνουν. Μου κάνει καλό. Στην τελική ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει, αυτόν λαμβάνω υπόψη. Για εκείνον τραγουδώ. Τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας».

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Ουκρανίας στην Eurovision, αναφέροντας πως ήταν ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι.

«Μόνο αγάπη έχω λάβει απ’ όλα τα μηνύματα που δέχτηκα», είπε και σχολίασε στη συνέχεια τις καυστικές δηλώσεις που έλεγαν πως φάλτσαρε επειδή ήταν αδιάθετη:

«Το εάν είχα τις δύσκολες ημέρες μου είναι δικό μου θέμα. Νομίζω ο καθένας έχει τη δική του άποψη, το αυτί του, σεβαστό. Ο άνθρωπος αυτός είναι αξιόλογος, όλα καλά», είπε.