MEDIA

MasterChef: Μια κρέπα, η νίκη της Πόπης και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef: Μια κρέπα, η νίκη της Πόπης και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση
MasterChef: Το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας αποκάλυψαν την τελική εξάδα
Instagram

MasterChef: Το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας αποκάλυψαν την τελική εξάδα

Το τοπίο σχετικά με την τελική εξάδα του φετινού MasterChef ξεκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας στα οποία διαγωνίστηκαν οι επίδοξοι σεφ στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Αρχικά οι σεφ κλήθηκαν στο Mystery Box να μαγειρέψουν την καλύτερη κρέπα με την νίκη να καταλήγει στα χέρια του Πάνου ο οποίος, όπως κάθε νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασίας, έπρεπε να σκεφτεί ποιον παίκτη θα βοηθούσε και ποιον θα δυσκόλευε στο κρίσιμο Τεστ Δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε.

Αρχικά ο Πάνος επέλεξε να μην λάβει μέρος στη διαδικασία και έτσι να βρεθεί στους τελευταίους 6 του φετινού MasterChef ενώ στη συνέχεια με το δεύτερο πλεονέκτημα επέλεξε με ποιο καλάθι θα μαγείρευαν οι υπόλοιποι επίδοξοι σεφ μαζί με τα βασικά υλικά του πάγκου (αλεύρι, ζάχαρη, αυγά, γάλα και βούτυρο) έχοντας στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να βγάλουν πιάτο.

Νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας αναδείχθηκε η Καλλιόπη, η «Ποπάρα» όπως την αποκάλεσε ο Πάνος Ιωαννίδης, παρουσιάζοντας ένα πιάτο με μαριναρισμένο σοτέ στήθος κοτόπουλου με γλάσο πετιμέζι, crispy πέτσα, αυγό γεμιστό και αφρό καπνιστής μελιτζάνας,

Μετά την ανακοίνωση αυτή η ίδια σχολίασε ότι «πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου όχι για τα πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία, αλλά είναι αυτό που σου λένε "είσαι στους έξι" και λες "Εγώ; Κοίτα να δεις τι μπορώ να κάνω!"».

Στον αντίποδα βρέθηκαν τρεις από τους άντρες της τελικής επτάδας: ο Χριστόφορος, ο Νικήτας και ο Νίκος καθώς τον Πάνο και την Καλλιόπη στην τελική εξάδα ακολούθησαν ο Γιάννος και η Ελπίδα.

«Νικήτα, Χριστόφορε, Νίκο αύριο (σ.σ. σήμερα Τρίτη) μαγειρεύετε για τους έξι, για την παραμονή σας για τον διαγωνισμό. Κάποιος από εσάς θα μαγειρέψει για τελευταία φορά. Ξεκουραστείτε και τα λέμε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς κλείνοντας το επεισόδιο του MasterChef της Δευτέρας.