MEDIA

Αμάντα Γεωργιάδη: Ωραίο τραγούδι η Ουκρανία στη Eurovision, αλλά δεν ξέρω τι θα γινόταν χωρίς πόλεμο

Αμάντα Γεωργιάδη: Ωραίο τραγούδι η Ουκρανία στη Eurovision, αλλά δεν ξέρω τι θα γινόταν χωρίς πόλεμο
Η Αμάντα Γεωργιάδη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την Eurovision
Instagram

Η Αμάντα Γεωργιάδη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την Eurovision

«Καλά, χαρούμενη, περήφανη και λίγο κουρασμένη» δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη Eurovision στην οποία κατέκτησε την 8η θέση με το Die Together.

Η νεαρή τραγουδίστρια μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως νιώθει «σπίτι της» την Ελλάδα λέγοντας για τη χώρα μας ότι «είναι πανέμορφη, ζεστή. Μου αρέσει πολύ το φαγητό εδώ. αλλά και ο κόσμος που είναι τόσο ζεστός και ανοιχτός».

Η Αμάντα Γεωργιάδη εξήγησε ότι «γυρίζω στη Νορβηγία, γιατί ξεκινάω την εξεταστική στην Ιατρική σε επτά ημέρες. Πρώτα, θέλω να τελειώσω με την Ιατρική, γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά και μετά, έρχεται ένα άλμπουμ. Ύστερα θέλω να κάνω και κάποιες συναυλίες. Ιδανικά θα ήθελα να συνδυάσω την Ιατρική με το τραγούδι».

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision ρωτήθηκε και για τα κριτήρια του κόσμου στον διαγωνισμό τραγουδιού και αρχικά απάντησε ότι κατά τη γνώμη της, ο κόσμος δεν ψηφίζει την χώρα, αλλά το τραγούδι που του αρέσει.

Ειδικά, δε, για την περίπτωση της Ουκρανίας που νίκησε στη φετινή Eurovision η Αμάντα Γεωργιάδη είπε πως «το τραγούδι ήταν ωραίο, αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν, αν δεν υπήρχε ο πόλεμος. Όταν μιλήσαμε με τους εκπροσώπους της Ουκρανίας, είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά έδιναν την εικόνα πως υπάρχει κάτι που τους απασχολεί. Η Eurovision μπορεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού, όμως μπορεί μέσα από αυτόν, η κάθε χώρα να περάσει το δικό της μήνυμα».

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Eurovision 2022: Μεγάλη νικήτρια η Ουκρανία με το «Stefania»– Την 8η θέση κατέκτησε η Ελλάδα