MEDIA

Survivor: Αποκαλύφθηκε το «τρίτο πρόσωπο» που οδήγησε στο ειδύλλιο Σπύρου και Βρισηίδας

Survivor: Αποκαλύφθηκε το «τρίτο πρόσωπο» που οδήγησε στο ειδύλλιο Σπύρου και Βρισηίδας
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Glomex

Survivor: Το ειδύλλιο για το οποίο μιλούν όλοι στο Survivor, είναι αυτό ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ένα νέο ειδύλλιο δημιουργήθηκε στο παιχνίδι επιβίωσης του Survivor ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο παίκτες τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει αρκετά κοντά ωστόσο δεν έχουν παραδεχτεί το οτιδήποτε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Σπύρος Μαρτίκας μοιράστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, το πόσο πολύ του λείπει η Βρισιήδα, αφού είναι μια από τις παίκτριες που απόλαυσε το νικητήριο έπαθλο με την τουρκική ομάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας από την Μπλε στον μεικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων έδειξε να μην τον απασχολεί τόσο το έπαθλο που έχασε, όσο ότι του έλειπε η Βρισηίδα.

«Ξύπνησα το πρωί και αναζητούσα τη Βρισηίδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου να μου πει πως πέρασε. Ότι θα της την πέσανε είναι σίγουρο» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όταν η Βρισηίδα επέστρεψε από το έπαθλο έτρεξε στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα και λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα παραδέχτηκε πως ο Σπύρος της έλειψε ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές ανάμεσά τους.

«Χάρηκα που γύρισα κοντά στον Σπύρο, μού έλειψε», είπε.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αργότερα «απασφάλισε» μιλώντας για ένα «θέατρο παραλόγου». Ο μισθοφόρος ανέφερε πως Σπύρος και Βρισηίδα παίζουν θέατρο για να έχουν τηλεθέαση και πως δεν υπάρχει κανένας έρωτας.

«Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάνει ποτέ κάτι με τον Σπύρο, διότι μου είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες περίπου ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Μου είχε πει ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

Η συνέχεια έγινε στο συμβούλιο του νησιού με τη Βρισηίδα να τον αποκαλεί «αγάπη μου», ενώ η Ασημίνα δήλωσε πρόθυμη να γίνει κουμπάρα. Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι χάνεται ο μεγαλύτερος εργένης του Κερατσινίου, με τη Βρισήιδα να ομολογεί πως «αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ».

Η Ασημίνα μάλιστα πρότεινε στον Σπύρο να γίνει η κουμπάρα του μόλις βγουν από το παιχνίδι, με εκείνον να συμφωνεί.

Ακόμη και ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ έδωσε τις ευχές του, λέγοντας ότι πλέον είναι «όλο σωστό».

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος αποκάλυψε ότι η «σχέση» του με την Βρισηίδα ήταν ένα προξενιό της Ευρυδίκης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αποκάλυψη από τον Τάκη – «Η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της – Παίζουν θέατρο»