MEDIA

Survivor: Αποχώρησε από το παιχνίδι ο Τάκης - Ανακούφιση για Κόκκινους και Βρισηίδα (video)

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
H αποχώρηση με ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσειςΈνα ακόμα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Η αποχώρηση, πλέον, θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, καθώς ο ΣΚΑΪ επέλεξε να μετακινήσει την προβολή του Masked Singer το βράδυ του Σαββάτου.

Έτσι, κάθε Κυριακή θα βλέπουμε Survivor - Αγώνισμα Επάθλου Φαγητού, Δευτέρα πρώτη ασυλία, Τρίτη δεύτερη ασυλία και ψηφοφορία, Τετάρτη το έπαθλο επικοινωνίας και Πέμπτη την αποχώρηση με το έπαθλο φαγητού.

Η αποχώρηση

Το κλίμα στο συμβούλιο αποχώρησης ήταν τεταμένο.

Η πλειοψηφία των παικτών ήθελε την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, καθώς με την συμπεριφορά του, έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και στις δύο ομάδες.

Στο αποψινό συμβούλιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ακόμα επίθεση του Τάκη στον Σπύρο που περιείχε σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, στον τάκο είχαν βγει ο Σπύρος Μαρτίκας την και ο Τάκης Καραγκούνιας. Υποψήφιος ήταν και ο Στάθης Σχίζας μετά την υπόδειξη της Στέλλας Ανδρεάδου λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, φέρνοντας την ανακούφιση στους υπόλοιπους παίκτες.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας φάνηκε ότι δεν πήρε ψύχραιμα το αποτέλεσμα…